Mléko Kendamil - zkušenosti

kackys1
6. srp 2018

Krásný den maminky, ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti s umělým míčkem Kendamil. Moje tříměsíční holčička má problémy s papáním. Pláč u jídla, propínání se, nahlas slyšitelné škrundání v bříšku při jídle a prdíky při jídle. Na pohotovosti kdy mi malá celý den odmítala pít, ze mě udělaly krkavčí matku, že jsem jí přestala dávat Nutrilon, po kterém byla zabetonovaná a nyní zkoušíme Bio DM, přes zkoušku Hami a Nutrilon na koliku. Sama si myslím že malá trpí kolikami ikdyz v nemocnici se k tomu nevyjádřili. A tak jsem narazila na Kendamil a zajímají me vase zkušenosti. Moc děkuji 😊

jocelyn77
7. srp 2018

Ja davam male Kendamil skoro od narozeni. V porodnici meli Bebu HA, ktera malou taky silene betonovala, 4 dny nekadila a vzdycky plakala nez se ji povedlo vykadit. Pomalu jsme prechazeli na Kendamil, ve kterem jsou probiotika (jeste jsem pridavala Bio gaiu) a mala pije krasne, kadi kazdy den nebo nejhur ob den. Jedina nevyhoda je, ze se koupi jen pres internet. Ale ja ho kupuju pres Alzu a mam ho pripravene k vyzvednuti 5 minut po objednavce😉. Takze my u Kendamilu budeme pokracovat, budu od nich brat i kasicky

hz
7. srp 2018

Ahoj, syn je taky na mlece Kendamil. Kupuju ho predevsim kvuli slozeni, verim, ze je kvalitnejsi-navic bez palmace, vyrobce vi, v jake oblasti UK se kravy pasou. Je to plnotucne mleko..kupuju vzdy 3 baleni, kdy mam dopravu zdarma.

ivhuska76
23. srp 2018

Holky prosím a stolice po Kendamilu? Máme 6 den s zelena, ridka s hlenem?

roni041
25. zář 2018

@ivhuska76 Ahoj, používáme Kendamil asi 14 dní a syn (3 měsíce) začal asi po třech dnech sám kakat. Mléko mu chutná, dobře po něm spí, sem tam ho trápí problém s prdíky,ale nic hrozného. Stolice je řídká a zelená. Hlen nemáme. Ovšem netrpí žádnými obtížemi, tak nejspíš zelená stolice nebude vadit. Možná že zelenou stolici způsobuje plnotučné mléko, třeba ho kojenci ještě nejsou schopni nějak dobře zpracovat. Navíc kendamil obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny z mořských řas, třeba taky důvod zelené stolice. Pokud byste měli jen řídkou a zelenou stolici a mimčo nevykazovalo žádné obtíže, tak bych se tím nezabývala. Ale co se týče toho hlenu, tak nevím...Lepší je zeptat se pediatra, at radši udělá stěr.