Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s mlékem bebivita, dá se koupit v tetě. Jak vám sedla? My dáváme bebu, ale chtěli bychom zkusit už i něco jiného. Předem díky za názory..
My jsme si pro ni jezdili do Německa a spokojenost. Je fakt, že jsme ji dávali dcerám až po "odstavení" (13. a 14. měsíců). Žádná neměla problémy. Začínali jsme s Hami a pak přešli na německá mléka Milasan a Bebivitu.
No my máme po 4 měsíci, začínám dávat prikrmy. Tak bych chtěla zkusit i jinou Um, přestala mu chutnat, mám ale zásoby tak až je dodělám. Taky chci zkusit něco levnějšího, tak děkuji všem
Taky jsem používala bebivitu.Malýmu chutnala a v Německu se dala sehnat i za něco málo přes 100kč.Takže paráda🙂 Po nutrilonu ,který mu absolutně nesedl to byla příjemná finanční změna.Jen když pojedeš pro ní do Německa,měli tam jen omezený počet kusů na osobu.Tuším že to byly 3ks.Našla jsem si tenkrát paní co pro ní jezdila a asi jeli ve více lidech protože jí nedělalo problém přivést mi ji po 10ks
ahoj, bez problémů, jen mě mrzí, že se dá hůř sehnat.