Ahoj všem maminkam 😊 naší malé je měsíc a je plně na UM Nutrilon 1. Přijde mi,že jí trápí bolesti bříška víc než jindy😒 četla jsem hodně kladných recenzí na mlicko Babylove. Tak bych ho ráda zkusila...se kterým máte zkušenost prosím? Mají tři druhy 1🤔 děkuji ❤
My brali vzdy bio, myslim ze kdyz uz je uměle, tak at tefa je aspon to bio.jinak fialove je tusim pro prvnich sest tydnu, pak uz podle cisel a veku 🙂🙂 a me se taky zdalo lepsi nez nutrilon, vyrosly mi na nem obě deti. Ja doporucuju urcite 👍
Právě,že jsem četla,že to PRE je do 6ti týdnů,ale to už máme za 14 dní😏a u "obyc"píšou,že málo zasyti😒takže i to bio je jen do 6ti týdnů,když je tam napsáno PRE?
My používáme Babylove od 1. měsíce kdy sem došla o mléko a největší spokojenost.
Od té doby kupuji vše od Babylove, a už bych neměnila.
@stastnamatka07 a jaký konkrétně to mlicko teda ?
@vojtkovalada konkrétně tohle bio?🤔
Ahoj toto mléko pijeme do dnes začínali jsme PRE jestli si dobře vzpomínám tak je lépe snášen na bolest břicha 🤔. Já mohu jen doporučit .
@katkapavlik a které konkrétně prosim? 😊
Mam uz druhe dite na obycejnem mlicku Babylove a bez problemu 😊 klukum chutna, ma i prijemnou vuni a nerekla bych vubec, ze malo zasyti... Kluci mi od malicka po mlicku spali celou noc a hlady se nebudili 😉 i pres den jedli po 2,5-3 hodinach a driv hlad nemeli.
Začínali jsme na Babylove 1 (Bio tehdy nebylo skladem) a ušlo, ale ten zápach nám nebyl moc příjemný. Pak jsem hned přešli na DM Bio 1 a naprostá spokojenost (už 5. měsíc). Kombinujeme s Babycalmem a od 1. měsíce spí celou noc (a že hlad dokáže dát důrazně najevo). Asi tak před měsícem přišlo nové DM Bio Pre - je to jiné než Bio Pre, co bylo předtím, které sloučilo Bio 1 a Pre dohromady. Na něm jsme už měsíc a také bez problémů.
@sajenka PRE to fialové.
@sajenka to v úvodní fotce. Tady to druhé bude asi neco nove, neznám. A jestli zasyti nebo ne, musite vyzkouset, my s tim problem nemelit, a vzhledem k cene, i kdyby jste mela vyhodit tak to tolik nebolí jak ten nutrilon treba🤦
Holky děkuji všem ❤
Měli jsme to poslední a v pohodě. Cenově super a vzhledem k tomu, že všechny UM musí splnit hodně přísné kritéria, tak složením budou hooodně podobné dražšímu Nutrilonu apod. Ale u starší dcery nepomohla ani změna mléka, prostě jsme museli s bolením přetrpět 3 měsíce, aby bylo líp.