Zdravím ženy 🙂 chci se zeptat jak ste nebo byli spokojené s babylove mlékem 1 ( ne teda bio ,ten klasicky ) Děkuji.
tak malému chutnal, jestli jde o tohle. Mě přišlo sladší než třeba naše běžná Bebivita. Ale kvůli tomu složení nikdy více. Má to strašně moc přidatných látek. Zaráží mě, že to má i 2x dražší nutrilon, který propaguje kdejaká pediatra.
Děti snědí obecně vše, co jim dáš. Ale já teda spíš koukám na složení...
jo ja spis myslela kakani zda nemel zacpu, neblinkal..
nj draha znacka neznamena dobry slozeni.a ted vsechny mlika maji slozeni stejny.dokonce nutrilon ma nejhorsi. mala po nutrilonu byla zabetonovana a beba taky nic moc.
Babylove naprosto v pohodě u obou dětí.
Jednička je dobra. I kdyz bio je chutnejsi. Malej mel tříměsíční koliky a tohle jediný mu nedělalo zle. V pul roce jsme přešli na Sunar, protože dvojka nebip hrůza...chuť i rozpustnost 🙂 ale za me je to jinak dobre mléko, kdyby bylo špatne, tak se neprodává. Ma spoustu kladných recenzi, což o necem svedci. Je snadno stravitelné. Akorát jsem koukala, ze nebo verze uz ma ted jiný obal🙂
Malemu jsou 4 mesice a druhym měsícem bašti Babylove mlicko 1, beru to bio, s bifido a omega 3,6.
Malemu moc chutna (a me taky 😀 zkoušela jsem ho a ma opravdu prijemnou a lehoucce sladkou chut), brisko ho netrapi a kakani ma pravidelne kazdy den rano a vecer. Jedna krabice mi vydrzi cca 5 dnu pri krmeni 5-6xdenne 5 odmerek, takze i cena je super.
Takže my jsme s mlickem moc spokojeni a budem ho urcite papkat i do budoucna
Malá bleje jak amina, ale babylove nejméně, (vyzkoušena beba,bebevita, sunar a ) navíc se lehce rozpouští oproti třeba bebě a voní. Ale 100lidí (mimin) -100chutí...
za mě můžu doporučit, nevím, co je tam plastového 🙄 ale u nás žádný problém s chutí, trávením, bolestí, blinkáním... doporučuji
Děkuji moc holky
ahoj, já jsem jednou koupila a manžel se zděsil složení - je to víc plast než pet lahev.