Mléko Babydream z Rossmannu, které použít?

morfeus70
25. dub 2016

Dobrý den, hledám radu ohledně mléka pro naši 7mi týdenní holčičku (manželka bohužel nekojí). Jedná se o mléko z prodejny Rossmann a to mléko Babydream PRE a Babydream 1. Které z nich použít ? Hledali jsme rozdíl, našli jsme, že jsou obě pro děti od narození a jedinný rozdíl asi je, že ta verze PRE je s laktózou, verze 1 je bez (ta má zase ale železo). Jaké s těmi to mléky máte prosím zkušenosti vy a které je vhodnější... Děkuji

P.S. Jinou značku prosím neřešte...

ciambella
25. dub 2016

Nevím jak jiné maminky ale ja špatnou. Syn mi po něm strašně zatvrdnul a nemohl se bobek vykadit. Jak jsme zmněnili mlíčko tak to bylo v pohodě. Taky jsem nekojila. Bohužel. Ale tak každému mimču vyhovuje něco jiného.

78marcela
25. dub 2016

@morfeus70 jak pise ve wiki MK,,tak mleko PRE je urceno pro nedonosena miminka..jinak vsude pisou, ze jsou tyto mleka setrnejsi, lepe stravitelna..
Ale nezbyde nic jineho nez zkusit. Sice jsem tomu neverila, ale kazdymu mimcu sedne neco jineho. Nase mala pila celou dobu mleko z DM a jak jsme presli na dvojku (od sesti mesicu), tak byl problem, nekadila, nafouknuta, plakala,,jak ji bolelo brisko...
Ted mame babydream 2 a je v pohode.

denise24
25. dub 2016

Vzala bych Pre,obsahuje jen laktozu,jednicka ma laktozu+maltodextrin pro vetsi zasyceni

morfeus70
autor
26. dub 2016

78marcela: děkuji za odpověď.... takže bychom měli vzít asi tu 1čku, že? Malá donošená byla, akorát není kojená (bohužel).

..... ta laktóza, je lepší jí miminku dávat nebo ne?

78marcela
26. dub 2016

@morfeus70 laktozu obsahuje kazde mleko, vcetne materskeho, je to prirozene, tak urcite ano. Pokud ji teda nedela zadny problem, jsou miminka s intoleranci laktozy, ktera musi mit specialni mleka.
Nase mala se narodila o 2 tydny driv, ale je to brano jako donosene dite. Davala jsem ji jednicku, spatne pribirala, tak to bylo lepsi. PRE jsem nedavala.
Ale je to na vas a hlavne na te malicke, co ji sedne. Klidne zkuste zpocatku setrnejsi PRE...