Ahoj můj maly má 3 měsíce a nechce mliko.. Do 2 měsíců jsem kojila potom už to nešlo.. Zastavilo se mi mliko a dávala jsem Sunar ten mi jedl chviličku pak nechtěl tak jsem zkusila Nutrilon to taky nechce potom Hipp, babylove, atd… Asi to není značkou mlikoa, ale prostě že nechce.. Nevím co teď dělat, hladový být nemůže a to mliko do něho nedostanu za nic.. K doktorce jsem objednaná až za 2tydny protože teď momentálně není v ordinaci. A nikde jinde mě nechcu vzít, zkoušela jsem volat aby mi aspoň poradili, ale naši „ochotni“ lékaři ani to neudělali. Ale co mám dělat? Poradíte mi prosím někdo, kdo má nebo měl takový podobný problém? Má jenom 3 měsíce jsem z toho, hotová....
Jela bych do nemocnice na dětské oddělení, hned, malé miminko se brzy dehydratuje.
Měla jsem to s první stejně. Kojení do 3 měsíců bez problému, pak ani odstáté z flašky ani um (zkoušela jsem že zoufalství). Na netu jsem našla řady pustit z YouTube dětské písničky (třeba cocomeloun) ... není to ideální, ale drželo ji to dlouho. Ani teď skoro ve třech není velký jedlík a jídlo/pití má jako nutné zlo.
Nam taky nechtel vzit zadnou lahev ani um. Jenze nalemu bylo tehdy uz cca 8m. V 10m jsem se rozhodla prestat kojit a zkusit to znova. Vsechny znacky um (babylove, beba, sunar.. ) odmital. Holky tady poradily kendamil (v lekarne dr.Max) a vzal ho hned (asi minutku plakal). A dokonce z obyc savicky od aventu. Drzim palce, at se povede. Poradit se na tel na det.pohotovosti by asi bylo taky jedine dobre.
A co jí?Jestli mu jsou 3 měsíce a nejí,tak je to na hospitalizaci a ne že Tě doktorka vezme za 2 týdny 🙈
@nikolhruba ahoj, v první řadě do něho zkus dostat tekutiny (čaj, voda) aby nebyl dehydratovaný ...co se týče toho odmítá mléka, jak dlouho je teď momentálně bez mléka? 3 hodiny, 5 hodin? 8 hodin? A za 24 hodin vypije alespoň něco?
Take bych ho zkusila nejprve zavodnit aspon cajikem nebo koj.vodou, pokud mleko nepije. Pokud by mleko opravdu uplne odmital (treba rekneme dele nez 12 hod), tak bych s nim jela na pohotovost a jinak v pondeli klidne na detske odd. nekde do nemocnice. Musi vas vzit.
Jo a kazdy kvalitni pediatr by mel mit za sebe domluveny po dobu nepritomnosti zaskok a ted v dobe covidu (pokud neordinuje z toho duvodu) by mel byt minimalne na telefonu.
Ahojky, muj maly taky nechtel mleko. Do 2-3 mesicu jedl normalne a rychle nabiral. Dokonce mel uz ve 3 mesicich 7kg. Pak mleko zacal odmitat, ale na prikrmy mel jeste cas. Zkusili jsme ruzne znacky mleka, ruzne savicky, flasky, vse bez efektu. Takze jsme pri kazdem krmeni "saskovali", zpivali, pousteli pisnicky, snazili se ho zabavit abysme do nej aspon neco dostali. Doktorka nam moc neporadila, jen, ze ma vyssi vahu, proto asi nechce jist. Hlavne, aby mel dostatek tekutin. Kdyz prisly prikrmy, bylo po problemu. Drzim palce🌸