Holky. myslíte, že můžu kombinovat druhy UM? Malej když se narodil tak byl na Nutrilonu, ale měl hrozný koliky a blinkal. Na doporučení jsem mu začala dávat sunar a ten mu sedl. Teď už je mu pět měsíců a já mam doma pořád ještě asi tak 5 balení Nutrilonu, tak si říkám, jestli ho nezacit malýmu zase dávat, ať ho nemusím vyhazovat. Mamka mi říká ať to střídám, jednou nutrilon, jednou sunar, ale nevím jestli to není blbost. Jestli spíš nedokrmit sunar a pak najet plně zase na Nutrilon. Co myslíte vy? Děkuju
Raději bych ho prodala. Případně jej pak zkusila dávat do kaší až je začne jíst, ale určitě bych to nekombinovala, ani tak divoce nestřídala
Urcite nestridat a idealne prodat☺️
@klokanka31 já právě nevím jestli to bylo sunarem, že koliky přešly, nebo že už byl větší, když jsem sunar nasadila nebo že jsrm mu začala dávat espumisan.....
Navíc ten Sunar, protože byl proti blinkani, je děsně hustej. To je i duvod proč bych ho ráda přestala dávat. Malej mi pije 100ml snad dvacet minut, protože mliko ždycky tak zhoustne, že ani čtyřmi dírkami v savicce nechce protékat.. ☹️
Měli jsme to podobně. Malá měla Bebu HA a já chtěla zkusit z jedničky přejít na dvojku Bebu klasika. Ale nesedlo jí to. Ještě jsem párkrát zkusila ale fakt se to nezlepšilo ani po pár měsících. Tak jsem otevřenou hold vyhodila a neotevřenou jsem poslala na charitu.
Nebylo by lepší ten Sunar začít dávat prostě normální neblinkací? Ať teče klasicky? My jsme nakonec přešli na Kendamil, kterej je prostě top. A jsem hrozně ráda, že ho malá snesla (narozdíl třeba od té Beby) a ještě jí strašně moc chutná.
Nutrilon bych neriskovala, zkus koupit klasicky sunar (dcera má premium a spokojenost) a N prodej
@verunnaj Zítra jdu do lékarny pro jiný sunar, jen neví, který vzít. jestli ten sunar premium nebo je nějaký sunar complex.... Mám vzít radši ten premium? díky
Když mu nedělal dobře tak mu ho snad dávat nebudeš ne? To radši někomu prodej.