Měsíční dítě kaká 5x denně

minnie95
5. říj 2017

Dobry den chci se zeptat jestli je normalny kdyz mi mala kaka asi 5x denne ma mesic. Zacali sme davat sunar ale blinkala z nej tak sme dali hami ( blinka i z nej takze sme tomu asi moc nepomohli :/ ) je to jen jeden den co ho bere ale dnes mela stolici uz 5x za den takove michane vajicka. Mela pred par dny bolesti briska a problem s prdikmi ted to vypada lepe a kdyz prdka tak i zaroven kaka... jen se bojim jestli to je normalni... Dekuji za vsechny odpovedi vopred.

chocolady
5. říj 2017

Dobry den, miminka jeste nemaji takove pravidelne traveni jako dospeli - ani pravidelne neji, myslim si, ze je normalni, ze kakaji casteji, maly se mi v mesici pokadil treba 4x za hodinu, vubec se neboj. 🙂

cartney
6. říj 2017

je to normální, moje dcera měla na začátku stolici i 10x denně byla částečně kojena, asi měsíc po tom co jsme přestali kojit se stolička snížila.....ono se to srovná.....jednu dobu měla dokonce jednou za 5 dní a taky to bylo v pořádku....jinak to blinkání je do určité míry normální, pokud nevyblinká většinu toho co sní, musí přibírat....můžete ale zkusit antirefluxní mlíčko nebo zahušťovací od nutrilonu, doktor mi i radil přidat do mléka odvar z vloček

minnie95
autor
6. říj 2017

No to blinkani nekdy je a nekdy zase jo ale vetsinou je to mala davka co ji vytece z pusy ale kdyz to neprejde urcite neco skusim a poradim se s doktorem 🙂 jinak dekuju ja se fakt lekla protoze kdyz byla kojena tak tu stolici mela pravidelnou i nekolikrat za den ale co jsem cetla pri um je to mene ale uklidnili jste mne 🙂