Dobry den chci se zeptat jestli je normalny kdyz mi mala kaka asi 5x denne ma mesic. Zacali sme davat sunar ale blinkala z nej tak sme dali hami ( blinka i z nej takze sme tomu asi moc nepomohli :/ ) je to jen jeden den co ho bere ale dnes mela stolici uz 5x za den takove michane vajicka. Mela pred par dny bolesti briska a problem s prdikmi ted to vypada lepe a kdyz prdka tak i zaroven kaka... jen se bojim jestli to je normalni... Dekuji za vsechny odpovedi vopred.
je to normální, moje dcera měla na začátku stolici i 10x denně byla částečně kojena, asi měsíc po tom co jsme přestali kojit se stolička snížila.....ono se to srovná.....jednu dobu měla dokonce jednou za 5 dní a taky to bylo v pořádku....jinak to blinkání je do určité míry normální, pokud nevyblinká většinu toho co sní, musí přibírat....můžete ale zkusit antirefluxní mlíčko nebo zahušťovací od nutrilonu, doktor mi i radil přidat do mléka odvar z vloček
No to blinkani nekdy je a nekdy zase jo ale vetsinou je to mala davka co ji vytece z pusy ale kdyz to neprejde urcite neco skusim a poradim se s doktorem 🙂 jinak dekuju ja se fakt lekla protoze kdyz byla kojena tak tu stolici mela pravidelnou i nekolikrat za den ale co jsem cetla pri um je to mene ale uklidnili jste mne 🙂
Dobry den, miminka jeste nemaji takove pravidelne traveni jako dospeli - ani pravidelne neji, myslim si, ze je normalni, ze kakaji casteji, maly se mi v mesici pokadil treba 4x za hodinu, vubec se neboj. 🙂