Měl by mít 17měsíční syn ještě Sunar?

peetta
2. únor 2016

Jdu si pro radu.je to 14 dní,co malý prodělal nemoc,kdy měl plnou pusu aftu a oparu.od té doby nechce pít sunar.z flašky už nechce pít ani čaj.z uciciho hrnicku mu to taky ještě nejde.Tak dáváme teda z hrnku ale je to všude.o to nejde,ale jde mi o ten sunar.měl by ho ještě mít?má 17 měsíců

radana1992
2. únor 2016

Mam teda prvni ditko (7mes) ale kamaradka ma triletou holcicku a sunar davala do neceleho roka.

peetta
autor
2. únor 2016

Tak zkusila jsem dávat opět asi po 3.měsících kaše a dělám mu to do sunaru tak zatím baští tak aspoň nějaký úspěch 😉

dundee88
2. únor 2016

Nám malej přestal pít sunar přesně na den v roce (shodou okolností den po očkování), už je to skoro 3 týdny a flašku s mlíkem nemůže ani vidět. Přitom předtím ho pil 2x denně a chutnal mu. Zkoušela jsem i jinou značku, převařený kravský plnotučný..nic nechce. Vodu mi ale s flašky pije. Mluvila jsem o tom s doktorkou, prý mám dávát jogurty a nahrazovat vápník jinde, ale stejně se mi zdá do roka málo... ale nevím, co tak najednou, že přestal. No asi nezbývá nic jiného než buď ho dávat do tý kaše nebo mu ho vždycky šoupnout do jídla 😀

ann_87
2. únor 2016

Syn ho pil skoro do dvou let a třičtvrtě. Jogurtům ani mléku celkově moc nedal, takže jsem měla dobrý pocit z toho, že dávku kalcia apod. má pokrytou tím Sunarem.

lv
3. únor 2016

vápník je v zelenině, mase, a nejvíc v máku, tak děkat buchty..optimum je tak do 2 let, Api sekla s mlíkem ještě před rokem a Eví do 3 let..zkus na 14dní vynechat, po těch aftech a pak se k němu vrátit.

konidana
3. únor 2016

moje děti a myslím , že i dost dalších dětí , prostě po odstavení mléko(jakékoli) nechtějí vůbec. Nevidím v tom problém, když dítě např. od roka do tří let nepije mléko, ale jí jogurty , maso , luštěniny, ... prostě vyváženou stravu.

sara84
3. únor 2016

Ja davala od cca 1,5r rano kakao(slaboucke) a vecer sunar a takhle do cca 3let, pak uz jen to kakao rano. Jogurty,kase atd nejedl vubec, az ted v 4,5 si da termix..