Ahojda. Od druhého měsíce musím syna kvůli nedostatku MM dokrmovat UM. Začali jsme Nutrilonem HA, protože jsem alergička. Ale malý se mi po něm sám nevykakal a měl příšerné koliky. 3 týdny jsme téměř každodenně rourkovali, až jsem to nevydržela a po domluvě s Dr. jsme přešli na Nutrilon Comfort. Efekt se dostavil, zácpa zmizela, ovšem přijde mi, že malému to stolici změkčilo až moc. V bříšku se mu to úplně vaří, že ani spinkat nemůže.. a to ani v kočárku ☹. Sice pokaždé nepláče, jen někdy, ale spokojený není. Kňourá a je neklidný. Dr. mi poradila, ať zkusíme Bebu Comfort http://umela-mleka.heureka.cz/nestle-beba-comfo... . Že je možné, že mu složení Nutrilonu nevyhovuje. A tak jsem se chtěla zeptat, jestli s ní někdo nemáte zkušenost. Je to zřejmě nějaká novinka a nenašla jsem žádné recenze ☹ Navíc ji u nás v lékárně ani nemají, asi bych musela objednat přes internet. Moc děkuji za názory.
S Bebou Comfort zkušenost nemám, ale s normální bebou ano, prďola mi po ní blila jak alík. Tak jsme zase naopak museli přejít na Nutrilon. Dr. mi říkala, že Beba je jakoby víc "hutná" a každé bříško ji nesnese.
Takže za mě radím objednat ji v lékárně (jak píše terezkax - pokud v lékárně něco běžně nebo momentálně nemají, tak mi to vždy objednají) a vyzkoušet.
Tak jsem to zkusila u nás v lékárně objednat a neuspěla jsem ☹ Prý ji nemají v nabídce. Tak budu muset hledat dál..
my jsme měli bebu sensitive na citlivá bříška, protožě měl malý prdíky a málo kakal a pomohla nám teda super, s tou komfort zkušenost nemáme
No tak pokud neseženu comfort, zavolám Dr. a můžeme zkusit tu sensitive.. Ona mi právě poradila comfort, že by měla mít stejné účinky jako nutrilon comfort. Díky za odpovědi 🙂
Nemám osobní zkušenost, ale jde o novinku, kterou lze objednat v jakékoliv lékárně. Cena cca 265Kč