Zdravím měla bych dotaz máme 2m dcerku na UM a dneska mi manžel koupil místo 1 sunaru od narození, 2 od ukončeného 6m. Bohužel zítra se nikam já nikam nedostanu abych koupila správný a manžel přijede až pozdě večer. Mohu tedy tu 2 dát nouzově dcerce? Neublizim ji tím nějak? Nebo mám raději někde sehnat tu 1. Díky moc za radu
Pokud se jedná o to, že bude pít přes den 2ku a manžel přiveze večer 1ku, neřešila bych, den určitě nic neudělá. Myslím, že ani přes víkend by se nic nestalo, ale pro klid duše bych si raději před víkendem sehnala 1ku.
Akorát vyhodis peníze .. protože musíš nacnute spotřebovat do par týdnu.. takže pak už bych se bála pouzit až bude aktuální.. Max ji bude bolet bříško, ze ji to jiné složení třeba nesedne … ale v klidku… naši bolelo bříško než začali prikrmy a ro jsem se mohla nakrajet a stejně nic nepomohlo ..
Já bych dvou měsíční nedala. Dvojka je mnohem slabší co se výživové hodnoty týče, bude podle mě mít hlad a dávat ji vyšší dávky není taky vhodné.
Rozdiel medzi 1 a 2 je v zložení podľa veku miminka. Väčšinou má 2 menej tuku, viac železa a menej bielkovín. Úplne mu to neublíži ale pre kľud v duši by som zháňala 1