Ahoj holky mám 2 měsíční holku, co při porodu měla 4kg a jsme od začátku na UM nutrilonu.
Od začátku vždy všechno vypila, nikdy se mi nestalo, ze by už nemohla….
Krmime většinou každé 3 hodiny ale poslední dobou když dopije a js vytahnu flašku tak je řev.. většinou už po 2 hod začne jakoby fnukat a přijde mi ze se dozaduje mléka. Nechci ji ho dávat každé 2 hodiny .. když se to prý nesmi
Prdi porad tak tam mi neprijde problém a na dudliku to nepoznam to saje porad o sto šest ☹(( už nevim co s tím nechci aby měla hlad
Každé 3 hod vypije těch 150 ml úplně na pohodu jednou jsme ji to dali znova hned aby jsme viděli kdy bude mít dost a ona znova to cele vypila ☹
@flowerstone normálně bych ji dala, jak si řekne. Hlavně na krabici to máš doporučeně. Ne, že to je striktně dané. Ty se taky najis, kdy chceš 🤷🏻♀️.
Pokud neblinka, netrpí na bříško, nevidím problém.
Já bych možná zkusila změnit mléko. Kamarádka dávala Nutrilon a malá po něm měla hrozný hlad tak přešla na jinou značku a dobrý. Jinak hodinami se neridim krmim kdy má malý hlad někdy je to co dvě hodiny tak mu dám prostě mlíko nenechám ho hodinu čekat až bude "jeho čas"
@flowerstone Ja vych zkusila take davat jine mleko☺️ U nas prosel az kendamil ☺️ Nutrilon ho taky nezasytil..
To co ji das ona vypije , syn to mel take tak , zacla jsem davat mensi davky co 2 hodky a byl klid .. v noci se budil jen 2x takze to bylo v pohode . ☘️ Musis vyzkouset , nebo se poradit s doktorem ..