Zdarvim. Mam 6 mesicniho chlapecka. Od 3 mes jsme nucene na UM a krmili jsme medelou,ale tu zacal odmita a tak mame NUK uz asi cca 2 mesice pije z dudliku vel. M,ale poslednich 14 dni se mi (ne pri kazdem jidle) zakuckava :( Jsem na nervy a desim se kazdeho jidla....odpoledne mame obidek prikrm a to je celk3m v klidu,kdyz nedela blbosti,nebo se nevzteka i presnidavky papa normalne,ale jak ma cajik,nebo mlicko a lah3v....mam hruzu....Nevite co delam spatne?????Papa v jidelninzidlicce v polosede...
Proste mu to tece jinak do pusy, nez byl zvykly, a neumi to pobrat. Mne taky takhle kuckal, pokud doted nekuckal, je to otvorem v savicce.
Mě malá taky pila z menších. Odsávala jsem od 14 dnů. Bojovali jsme s mlékem a pak už prso nechtěla. Takže jsem do 8mesice odsávala a malá měla vždy menší, než jak na tom jsou uvedené ty jejich doby kdy dávat dítěti. Nepamatuju si kdy se dávala větší..2-4? A taky to na ní bylo rychlé a vrátili jsme se zpět na dlouhou dobu k menší 🙂
Taky si myslím, že to bude tou savičkou, vyzkoušela bych mu dát zpátky tu menší.
Tak sem nasadila zpět S a zatim 3 krmeni bez kuckani,ale je videt,ze se vzteka jak se musi holt vic snazit.Tak proste zustanem u S mesic a pak se uvidi.Furt lepsi,ze se unavi a musi vic tahat,nez zo jeho "topeni" .....ale fakt zahada,ze to nebylo pokaždé :/
Tak zatim dobrý holky🤗
zkusila bych mensi dudlik a mozna i jinou znacku,ja mam avent ty anti kolikove a zadny problem 🙂
Tak zatim zmena na vel. S zabrala ;) dekuju za rady holky ;)
Můj čtyřletý syn se doteď obcas zakuckava když začne pít. Vždycky jenom ten začátek, pak už dobrý... Jestli ta savicka M byla nějakou dobu dobrá a s tou menší je vše v pořádku, je možné, že se v té M zvětšila dírka... Já vždy používala Avent, tam je to podle počtu dírek, novorozenec jedna, cca 2-6 měsíců dvě, potom tři ...
@ribellea A co zkusit jinou savičku? řekla bych, že mu mlíčko teče rychle a proto se zakuckává, na vyzkoušení bych to zkusila.