Kuckání při pití UM z lahve

ribellea
27. črc 2018

Zdarvim. Mam 6 mesicniho chlapecka. Od 3 mes jsme nucene na UM a krmili jsme medelou,ale tu zacal odmita a tak mame NUK uz asi cca 2 mesice pije z dudliku vel. M,ale poslednich 14 dni se mi (ne pri kazdem jidle) zakuckava :( Jsem na nervy a desim se kazdeho jidla....odpoledne mame obidek prikrm a to je celk3m v klidu,kdyz nedela blbosti,nebo se nevzteka i presnidavky papa normalne,ale jak ma cajik,nebo mlicko a lah3v....mam hruzu....Nevite co delam spatne?????Papa v jidelninzidlicce v polosede...

janaelia
27. črc 2018

@ribellea A co zkusit jinou savičku? řekla bych, že mu mlíčko teče rychle a proto se zakuckává, na vyzkoušení bych to zkusila.

ribellea
autor
27. črc 2018

@janaelia Dekuju.Zkusim zpatky menší....asi holt zacal tahat vic...kdo vi.Jen je mi zahadou,ze po 2 mesice to bylo dobré a najednou tohle 🤔

ariadna12
27. črc 2018

Proste mu to tece jinak do pusy, nez byl zvykly, a neumi to pobrat. Mne taky takhle kuckal, pokud doted nekuckal, je to otvorem v savicce.

veronikaveronikaveronika
27. črc 2018

Mě malá taky pila z menších. Odsávala jsem od 14 dnů. Bojovali jsme s mlékem a pak už prso nechtěla. Takže jsem do 8mesice odsávala a malá měla vždy menší, než jak na tom jsou uvedené ty jejich doby kdy dávat dítěti. Nepamatuju si kdy se dávala větší..2-4? A taky to na ní bylo rychlé a vrátili jsme se zpět na dlouhou dobu k menší 🙂

jankol
27. črc 2018
Uživatel jankol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jankol.

Taky si myslím, že to bude tou savičkou, vyzkoušela bych mu dát zpátky tu menší.

ribellea
autor
28. črc 2018

Tak sem nasadila zpět S a zatim 3 krmeni bez kuckani,ale je videt,ze se vzteka jak se musi holt vic snazit.Tak proste zustanem u S mesic a pak se uvidi.Furt lepsi,ze se unavi a musi vic tahat,nez zo jeho "topeni" .....ale fakt zahada,ze to nebylo pokaždé :/

robin92
29. črc 2018

@ribellea Jo mi to taky maly delal a teklo mu to vice, tak se zakuckaval, dlouho jsme byli na te mensi savicce a pak to bylo dobre, alespon bude mit dobry saci reflex 🙂. Taky je mi zahadou ze nekdy kuckal a nekdy ne, asi podle toho kolik si toho natahnul do pusinky 🙂

janaelia
29. črc 2018

@ribellea Tak jak se mu vyvíjí ten sací reflex, tak tahá asi víc, ale ještě to neumí všechno pěkně spolknout a tak ho to dusí, tak uvidíš jak mu to půjde s tou menší 🙂.

ribellea
autor
29. črc 2018

Tak zatim dobrý holky🤗

zelenaesmolda
4. srp 2018

zkusila bych mensi dudlik a mozna i jinou znacku,ja mam avent ty anti kolikove a zadny problem 🙂

pavla555
4. srp 2018

@ribellea ja u prvniho musela mit ,,mensi,, savicku vzdy o mesic dyl, jinak nebyl schopen a taky se mi stalo u stejne znacky a stejne velikosti, ze jednou mela ta savicka vetsi ,,diru,, a pak zas hltal.

ribellea
autor
5. srp 2018

Tak zatim zmena na vel. S zabrala ;) dekuju za rady holky ;)

kittyy17
5. srp 2018

Můj čtyřletý syn se doteď obcas zakuckava když začne pít. Vždycky jenom ten začátek, pak už dobrý... Jestli ta savicka M byla nějakou dobu dobrá a s tou menší je vše v pořádku, je možné, že se v té M zvětšila dírka... Já vždy používala Avent, tam je to podle počtu dírek, novorozenec jedna, cca 2-6 měsíců dvě, potom tři ...