Dobry den, chtela jse pozadat o radu. Holcicky byli od narozeni na nutrilonu, ale casto mi zneho zvarci. Tak ted zkoisime bebu, ale po ni zase maji zacpu. Prosim poradte jake mliko mame teda zvolit?
se změnou mlicka opatrně, miminka mají citlive zažívání a častá změna mlicek jim může udělat více škody jak užitku. davas jim v mezi čase třeba čaj? třeba hermankovy? ten je lehce projimavy, vydržela bych ještě na bebe aspon 14dni, to je doba kdy by si měly děti na mlicko zvyknout, za 3dny se to poznat nedá. a urcite blinkaly z nutrilonu? nemají reflux? to můžeš mít mlicko jakékoliv a blinkat budou stejně. a s výběrem mlicka těžko poradit, co sedne jedné holčičce nemusí sednout druhé a naopak. my jedeme na nutrilonu, ale sunar stejně vede, jen to může sedět nám a vám ne, první dcerka snášela dobře nutrilon a nesnesla hami ani bebu, kamarádce malý třeba po bebe hodně přibiral.
no musim rict, ze u nas zatim nejlepsi vysledky s Babylove z DM 😅 zadne vedlejsi ucinky... jenom trosku reflux, ale to ma u vseho 😅 my jsme se ujistili v tom, ze ne vzdy cena, znacka a reklama jsou pro kazdeho to nejlepsi 😅
Já osobní zkušenost nemám, ale nejvíc pozitivních ohlasů jsem četla na Hipp.
Hami - my měli po Nutrilonu problémy s bříškem a po změně mléka na Hami vše v klidu. Změnili jsme na doporučení kamarádky, které toto mléko radili v nemocnici na dětském 🙂
Ono je to individuální, je potřeba vyzkoušet, co bude dítku sedět....syn byl přikrmovaný už v porodnici, tam mu dávali Bebu, ale moc ji nechtěl, tak jsme zkusili Nutrilon a zůstali jsme u něj už napořád 🙂 , zkusili jsme i přejít na Sunar, ale po tom měl zácpy, stejně tak i po kaších od Sunaru.....když povyrostl, tak jsme přešli na Hami (mám pocit, že ho dělá stejná firma, jako Nutrilon) a taky žádný problém...
U nás zatím Nutrilon Profutura, zkoušela jsem i Hipp a malý po něm kadil bobky. Opravdu to má každý jinak, a pokud jsi třeba alergik, tak bys jim měla zkusit dát hypoalergenni.
syn měl reflux, a citlivé zažívání. naprosto mu vyhovoval sunar premium, poté complex. ted po roce věku jsme přešli na bebivitu, a bez problému. za ten rok jsme se pokusili o změnu na nutrilon a hami a oboje hrůza
Já můžu doporučit Hipp Bio Combiotik, dávám už druhému synovi. První trpěl na koliky a zácpy a až po Hippu se mu ulevilo. Obsahuje probiotika jako jediné UM na trhu, takže se nemusí kupovat žádné kapky a opravdu to funguje. Kamarádka teď dává Hipp nedonošenému chlapečkovi a taky mu sedí. Z čajů kupuji fenyklový a heřmánkový od Hippu, obsahují jen byliny a jsou v bio kvalitě a kluci je mají rádi.
Každému vyhovuje něco jiného. Obecně opravdu hodně maminek má s Bebou stejnou zkušenost jako ty, že Beba zacpává. A Nutrilon to samé, že nesedl spoustě dětem. Určitě ještě pár dní vydržet u jednoho mléka, než vyměníte, třeba se to srovná...
My máme Hami, ale až cca od roka, takže ohledně počátečního mléka nemohu sloužit. Nicméně opravdu není rovnítko dražší mléko = lepší mléko. Někdy spíš i naopak 😉
I Já se musím přiklonit k Hipp. Koliky jsme meli také ale ne už tak hrozne jak předtím od jiných značek.
Jestli dáváte Bebu Comfort, tak zkuste dát Bebu Pro a naopak, může sednout lépe a v rámci jedné značky to můžete změnit dřív a nečekat.
Bebevita, vyrobeno v nemecku, neni tal draha, a slozeni ma jako Hipp. Ten je taky dobry, jediny v Bio kvalite