Ahoj holky, byla bych ráda, kdyby jste napsaly své zkušenosti s přechodem z MM na UM. Já jsem zkusila nutrilon, sunar, ale nic mu nechutná, zkoušela jsem z flašky i postupně zvykat na chuť po lžičkách, ale nic nepomáhá. Bylo mu 9 měsíců a chtěla bych postupně přestat kojit. Kojím zatím ráno, v noci a večer, občas jednou přes den. Zkusit jiné značky UM? Nebo je to zbytečné a stejně nebude chtít? Děkuji za rady.
Pokud reklama nelže 😀 tak nejvíce podobné MM by mělo být Baby Lactum...ale kdo ví? Každopádně nám naprosto vyhovuje.
Jansa - zkus Sunar banán 🙂
My pily od 3 měsíců /+ kojení/ Nutrilon...v těch asi 9 měsících ho najednou přestala chtít...nemohla jsem ho do ní vůbec dostat. Tak jsem zkusila koupit Sunar a ejhle 🙂 Mlíkujeme dál!!! Prostě se jí asi přepil. (pozn.: Ten Sunar se mi zdá na chuť lepší, je takový "mléčný" a i dobře voní...To Nutrilon neee 😉 )
jansa, my jsme vyzkoušeli snad všechny druhy UM a u všeho se náš malý ksichtil a nechtěl to, ale pak jsem zkusila koupit Sunar babánový od 6. měsíce a toho vyžahnul celou flašku, ani nemrknul a jsme na něm stále 😉
my máme od hera lactum baby, nic jinýho místo prsa nechtěl, ale taky už mám koupený banánový sunar, tak jsem zvědavá, jak mu bude šmakovat, protože si vyloženě ulítává na mlíčku s kaší od nestlé-příchuť banán 😉 - to je fakt bomba, chutná celé rodině 😀
ahoj jansa mi máme bebu HA2 a nemužu si na ni stěžovat 😀 jo tak pomfrita tak kaše nestle banánová ta je taky dobrá ale malé šmakuje kaše od Hami 😝
nensy, můžu se tě zeptat, je ta beba HA 2 nahořklá ? Jinak my zkoušeli Hami, paní v lékárně mi říkala, že dětem chutná a u nás prošla 🙂
no já ji chutnala a nezdá se mi.malá mi nutrilon ani sunar nechtěla pít.kamarádka měla nejdřív nutrilon a malá ji potom měla strašné bolení břicha a sunar ji taky nechce mi mámeod narození bebu a malá mi ji ani neublinkne 😀
my právě měli chvíli Bebu HA na dokrmování po návratu z porodnice než sem se rozkojila,taky sme s ní žádný problémy neměli, pak už sem jen kojila a teď sem jí chtěla zkusit jestli by to pila a teď už jí nechce, my teda měli tu počáteční a právě,že je hořká. Tak se jí vlastně ani nedivím, že to nechce 😝 Ale když bych musela přejít na UM, ráda bych zas tu Bebu, proto se na to ptám.Tak zatím díky
My jsme zkoušeli Sunar, ale pil ho v noci a ráno, ale večer nechtěl... 😒 Tak jsme zkusili Nutrilon 3 a začal ho pít i večer, tak jsme u něj zůstali 🙂
Kalo, mě třeba na chuť přišel lepší Nutrilon než Sunar 😉
Tak my jsme měli úplně stejný problém a vyřešilo nám jej mlíčko od Hippu s vanilkovou příchutí 😝 , nic jiného až dodnes nepije 😉 . Taky jsme vyzkoušeli Sunary, Nutrilony apod., ale prostě nic 😒 . Přestala jsem kojit v jednom roce... teda spíš malá se pomalu odstavovala, až přešla plně na sušené mlíčko 😉
Děkuji všem za rady, dnes jsem koupila Sunar s banánovou příchutí, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Když to neklapne, tak ještě zkusím tu bebu. 🙂
Janso tak co, jak malýmu šmakovalo? 😉
Ketka, tak možná to úspěch mít bude. Zatím se u toho tvářil nejlíp a vypil po troškách dvacítku. U jiných UM se šklebil a prskal a měl sevřené rtíčky....tak po troškách každý den budu nabízet a snad se rozpije. Ještě zkusím nabízet z hrníčku, z flašky tak pocucává - než si zvykne. 🙂
zybtečné to určitě není chce to zkoušet..co zkusit nějaké z příchutí....ted nevím jestli se pro takle malé prcky dělají s příchutí, ale od roka určitě třeba vanilkový sunar vede u nás 🙂