Které mlíčko pomůže na zácpu? Zkušenosti?

i_vet2
2. lis 2020

Ahoj všichni ,
Máme problém , nás malý Dominicek má dva měsíce , od porodnice byl kojeny + dokrmeny nutrilonem , kakal hezky , ale měl boleni a tak jsem mu změnila um na hipp combiotik , a hrůza zácpa , pak velký průjem a pak zase nekakal , pak zpět nutrilon ale pro futura abych mu dala ten lepší a pořad nekakal, jen s rourkou, v nemocnici mám dali glycerinove cipky nechci to s nima přehánět, potom jsem dala obyčejný nutrilon zpět už třetí týden ho má zpátky a problémy s kakanim pořad , jednou za čtyři , pět dni ... place, kroutí se , tlačí ... hrůza .. přestala jsem před týdnem kojit (už nebylo ani co, záchvaty vzteku hrůza ..) a v plence měl teď o víkendu i dnes tvrdý bobek .. chudák dávám i hermankovy cajik ale nepomáhá to, mate prosím zkušenosti se změnou um ?? Nechci mu to pořad měnit ale už jsem zoufalá ale chci mu pomoct , aby měl mlecko co mu sedne , myslíte ze nevadí ze bych mu to zase změnila ??

handulkak
2. lis 2020

@i_vet2 za mě hermankovy čaj, probiotika a Nutrilon Profutura. 😊

laja64
2. lis 2020

Za nás od narození top Kendamil. Hlavně spí od narození celé noci, buzení občas maximálně jednou. A to už ji jsou dva...Jinak probiotika od Swiss. Dávala jsem od narození až do jednoho roku.

evika_1105
2. lis 2020

@i_vet2 u nas Sunar premium a probiotika Probiomaxik z Dr. Maxe 😀

kate013
2. lis 2020

Dávala jsem od 2. měsíce (myslím) švestkovou nebo meruňkovou šťávu...taky jsme s tím měli problémy... To pomohlo...

goovana
2. lis 2020

@i_vet2 taky nám moc pomohl KENDAMIL !

sonnn
2. lis 2020

i u nás po zácpě na Hippu pomohla změna na Kendamil

hasara33
2. lis 2020

@i_vet2 kendamil a bylo po zácpě 😉

amazonkajanik
2. lis 2020

Kendamil a Sunar. Hipp je zlo (a je hnusnej 😂)
Akorát zácpa se vrátila s příkrmy,samá mrkev,pak pro změnu banány 😁

krista25
3. lis 2020

Sunar Complex

adela1399
3. lis 2020

Měli jsme to samé,také jsem od narození kojila do měsíce a půl plně a pak jsem bohužel musela dokrmovat a poté úplně přejít na UM to byl Sunar AR,Sunar Premium,Sunar Complex,Nutrilon,Hipp a všechno peklo totální!!!! Ale slyšela jsem od hodně kamarádek skvělý zkušenosti s BabyLove mlékem z DM,chtěla jsem taky přejít na Kendamil,ale zkusila jsem nejdříve tohle...cenově to vyjde s Kendamilem na stejno. Od té doby naprosto spokojený,malá krásně kaká a bolení nemáme. Teď jsme měli bolení asi po mesici ale to díky Vigantolu...zkusila bych BabyLove a uvidíš...😊u nás to problém vyřešilo hned a taky jsem chvíli dávala čípky ale po tomhle mleku už vůbec.

fouskovi
3. lis 2020

@amazonkajanik za nás teda Hipp top oba kluci na něm vyrostli

amazonkajanik
3. lis 2020

@fouskovi mě ho kluk zvracel,měl zácpu,když to povolilo,tak pro změnu pokadeny až na záda,pěnil jak blázen,smrdí a chuťově oproti Kendamilu a Sunaru fakt velký rozdíl. Vadil mi i ten palmovy tuk,že do něj dávají. Dokonce už ani Sunar ho nemá,konečně zjistili,že to není na trávení dobré

tami6658121217
4. lis 2020

za mě pomáhají čistě bylinné kapičky české výroby Emulips s příchutí anýz

tami6658121217
4. lis 2020

jsou i na podporu mateřského mlíčka

hojda
4. lis 2020

HIpp byl právě hodně doporučován při zácpě.

i_vet2
autor
7. lis 2020

Holky a co jste na kendamilu, za jak dlouho jste viděli změnu oproti předchozímu mlécku??

michaela1990xx
16. led 2021

Po Hippu se maly totálně ucpal. Kendamil za nas platí super.