Ahoj všichni ,
Máme problém , nás malý Dominicek má dva měsíce , od porodnice byl kojeny + dokrmeny nutrilonem , kakal hezky , ale měl boleni a tak jsem mu změnila um na hipp combiotik , a hrůza zácpa , pak velký průjem a pak zase nekakal , pak zpět nutrilon ale pro futura abych mu dala ten lepší a pořad nekakal, jen s rourkou, v nemocnici mám dali glycerinove cipky nechci to s nima přehánět, potom jsem dala obyčejný nutrilon zpět už třetí týden ho má zpátky a problémy s kakanim pořad , jednou za čtyři , pět dni ... place, kroutí se , tlačí ... hrůza .. přestala jsem před týdnem kojit (už nebylo ani co, záchvaty vzteku hrůza ..) a v plence měl teď o víkendu i dnes tvrdý bobek .. chudák dávám i hermankovy cajik ale nepomáhá to, mate prosím zkušenosti se změnou um ?? Nechci mu to pořad měnit ale už jsem zoufalá ale chci mu pomoct , aby měl mlecko co mu sedne , myslíte ze nevadí ze bych mu to zase změnila ??
Za nás od narození top Kendamil. Hlavně spí od narození celé noci, buzení občas maximálně jednou. A to už ji jsou dva...Jinak probiotika od Swiss. Dávala jsem od narození až do jednoho roku.
@i_vet2 u nas Sunar premium a probiotika Probiomaxik z Dr. Maxe 😀
Dávala jsem od 2. měsíce (myslím) švestkovou nebo meruňkovou šťávu...taky jsme s tím měli problémy... To pomohlo...
i u nás po zácpě na Hippu pomohla změna na Kendamil
Kendamil a Sunar. Hipp je zlo (a je hnusnej 😂)
Akorát zácpa se vrátila s příkrmy,samá mrkev,pak pro změnu banány 😁
Sunar Complex
Měli jsme to samé,také jsem od narození kojila do měsíce a půl plně a pak jsem bohužel musela dokrmovat a poté úplně přejít na UM to byl Sunar AR,Sunar Premium,Sunar Complex,Nutrilon,Hipp a všechno peklo totální!!!! Ale slyšela jsem od hodně kamarádek skvělý zkušenosti s BabyLove mlékem z DM,chtěla jsem taky přejít na Kendamil,ale zkusila jsem nejdříve tohle...cenově to vyjde s Kendamilem na stejno. Od té doby naprosto spokojený,malá krásně kaká a bolení nemáme. Teď jsme měli bolení asi po mesici ale to díky Vigantolu...zkusila bych BabyLove a uvidíš...😊u nás to problém vyřešilo hned a taky jsem chvíli dávala čípky ale po tomhle mleku už vůbec.
@amazonkajanik za nás teda Hipp top oba kluci na něm vyrostli
@fouskovi mě ho kluk zvracel,měl zácpu,když to povolilo,tak pro změnu pokadeny až na záda,pěnil jak blázen,smrdí a chuťově oproti Kendamilu a Sunaru fakt velký rozdíl. Vadil mi i ten palmovy tuk,že do něj dávají. Dokonce už ani Sunar ho nemá,konečně zjistili,že to není na trávení dobré
za mě pomáhají čistě bylinné kapičky české výroby Emulips s příchutí anýz
jsou i na podporu mateřského mlíčka
HIpp byl právě hodně doporučován při zácpě.
Holky a co jste na kendamilu, za jak dlouho jste viděli změnu oproti předchozímu mlécku??
Po Hippu se maly totálně ucpal. Kendamil za nas platí super.
@i_vet2 za mě hermankovy čaj, probiotika a Nutrilon Profutura. 😊