Kroucení se u lahve. Máte zkušenost?

16. zář 2024

Ahoj. Malému je 5 m a asi druhý den se chová divně u krmení přes den. Je na UM.
Odtahuje se, obrací se, kroutí hlavou, škrábe mě. Když flašku vytáhnu , jakoby ho to nezajímalo, ukážu mu znovu lahev a on otevírá pusinku a chytá si jí a takto furt dokola. Takže krmení je zdlouhavé a nevím čím to mohlo být.
Savičku jsme už měnili za větší.
V noci mu to nevadí.
Máte zkušenosti ?

nelly_strokova
16. zář 2024

U nás to byly zuby. Vždy se přistála a hned pustila, pak láhev strakala na stranu a prostě se nechytila. V noci vždy v pohodě. Bylo to vždy pár dnů, pak zase lepší a pak vylezl zub.

autor
16. zář 2024

@nelly_strokova ano to mě taky napadlo.. protože si strká snad celou ruku do pusy ale agresivně, úplně si jí “kouše” a strašně slintá. Dudlík na spaní přes den spíš kouše a je pravda že má i červené tváře a teploty 🤷🏼‍♀️ ale nic v pusince zatím nevidím, jediné kde má bílá místa je úplně vzadu…

nelly_strokova
16. zář 2024

To opravdu vypadá na zuby. A nemusí hned ani vylézt, některé děti to mají takto a stejně vylezou až za pár měsíců. Zkus tomu dát pár dnů. Hlavně, když pije aspoň trochu a v noci. Pokud už máte příkrmy, tak dávej víc těch, se lžičkou malá problém neměla, případně jsem je i ředila umělým mlékem (pokud se to hodilo).