Ahoja, dobrýden...ráda bych se zeptala, kolik vám mimča vypijou UM v jedné dávce? Musela jsem začít přikrmovat, ptž. mlíčko začlo ubývat a Patriček mi křičel hlady. Teď kojím a pak dám flašku, někdy když mlíčko není, dáme jen UM. Dáváme Nutrilon HA, na krabičče je psáno, že by měl vypít kolem 150 ml. Beru to z rezervou, vím, že každé mimčo je individuální a že může být napapaný ještě ode mě. Taky asi záleží, jestli je vykakaný nebo ne. Jen tak pro zajímavost, se ptám kolik pijou vaše zlatíčka, děkuji.Jana.
Málemu jsou 3měsíce a ted jsme přešli na těch 120ml. Ale do předvčerejška mi nevypil víc, jak 90ml, někdy i to nechal 😉 A když vypil víc, tak blinkal. Takže nejlepší bude fakt vyzkoušet to a vypozorovat.
ahoj, opravdu to neřeš kolik vypijí jiné děti, každé je jiné. Moje holčička bude mít skoro 7 měsíců a většinou pije 160 ml, nikdy nevypila více jak 190 ml. Také jsem se bála, ale roste krásně, i jsem se ptala dr. a přibírá krásně, tak jí to prostě stačí. Ted už jsme také na Nutrilonu - a dle tabulky nám také zdaleka nevypije co by odpovídalo věku. Netrap se, pokud přibírá, a je spokojený, tak je zbytečné se tím trápit.
děkuji všem za názor a info 🙂
@janey_1 ahoj naší Marušce je dnes přesně 10 týdnů a vypije mě 6x denně 150ml..nikdy má ještě málo a tak ji přidělávám ještě 60, ale to je tak maximálně 3x týdně..150 ml mě pije už víc jak 14 dní... je spokojená, neblinká, krásně kaká a krásně spinká.. 🙂
každé miminko je jiné..jinak UM dávám BEBA 1 HA PREMIUM
ahoj nam je sice uz osm mesicu ale mala mi vypije tech 150ml, kdyz dam vic tak hrozne blindi, ale soused o mesic strsi vypije klidne 210 - 250ml takze opravdu kazde mimi je uplne jine 😉