Maminky prosím o radu. Syn 7 měsíců. Ted jsme přišli z MM na UM. Bohužel už nemám mliko. Uz tak jsem ho měla slabé, a vlivem stresu bohužel už nemám žádné. Trochu tapu v tom kolik by měl vypit. ??? Přijde mi, že máme strašnou spotřebu. Krabice 600g vydrží max.4 dny . Nerada bych, aby se přecpaval. V 6 mesicich měl 6 kg. Na MM se mi budil i 8x za noc. Ted se to zlepšilo a uz se budi jen 2-3x, ale vždy vyžaduje mlíčko. Samosebou mu ho vždy dám(v noci 2x-3X 150ml, ale mám pocit že je to nějak moc. Prosím o rady.Děkuji
A dáváte 180 ml i v noci. Pokud se Vám vzbudi?
@hani_lama_gumova Tak já mám asi jedlíka.je ji 5 měsíců a 4xdenně vypije 230 ml+zeleninový příkrm,ale v noci se na jídlo nebudí.Určitě ho nebudete přecpávat,on si stejně řekne sám,že už mu to nestačí,nemyslím že těch 150 je moc.
Ano budí se v 11 na mliko a dávám 180 ml
@hani_lama_gumova 150 az 180 ml na kg hmotnosti denne 🙂
Díky za rady. Jsem v tom úplný nováček tak nevím. Ráno v 8má 180 ml pak v 10 svacina-presnidavka nebo nějaké rozmackane ovoce kolem půl 1 oběd-sklenička-prikrm už papa masozeleninove celou skleničku kolem půl 3 tak 150 ml. Mlíčka .kolem 6 koupeme a v pul 7 jde spát. 150 ml. Kaše ( redime do lahve )hustou ji nechce. Pak kolem 21 se budi nevypije ani 150 ml. Kolem 23-00 se zas budi to vypije 180 ml. A pak ve 3 někdy v 5 zase place hlady to dá klidně i 180 ml .
Moje mala bude Mít 20.1. 7 měsíců a ted jsem ji zvysila davku Na 180 ml. ..a to už krasne papá příkrmy. ..včera při vazeni 8265 g😊