chtěla jsem se zeptat, kolik ml UM vypilo vaše mimi okolo druhého měsíce. my papáme Hipp a dáváme 130ml vody, takže celkem je mlíčka 145ml. v posledních dnech to ale přestalo stačit a malý má pořád hlad a chce více. ale připadá mi, že to už je fakt moc....
kopcik tak tak. řiď se potřebami synka. když chce víc dej mu víc. Já mám doma zase pravý opak ve 2 měsících malá baštila 90 ml teď baští 120 -170 ml někdy jen 80 ml. a to jí bude tento týden 7 měsíců. Každé dítko je jiné a má jiné potřeby stravování.
😉
ahoj, okolo druhého třetího měsíce pila myška taky jak nezavřená, hodně i přibrala, až jsem měla strach, že ji přecpávám, ale nikdy neblinkala (tím se taky můžeš řídit, pokud nezvrací, tak to s mlíčkem nepřeháníš). No a od půl roku už jí a přibírá jako každý průměrný dítě, takže ono se to časem upraví.
kopcik, říď se tím, co chce malej a ne tím, kolik pijí jiné děti nebo co je v tabulce od UM, že by měl vypít. Děti mají určitá růstová období, kdy potřebují prostě jíst víc. Náš David jedl kolem 3.měsíce každé 2hod. přez den 😝 a pil stejné množství jako vy. Trvalo to pár dní, pak se to srovnalo a zase jedl normálně. I mudr mi říkala, že mu mám dávat kolik chce a kdy chce a nekoukat na tabulky 😉