Zdravím, ráda bych se zeptala, kolik má vypít miminko ve čtyřech měsících.Máme sunar premium jedničku,a podle tabulky na přípravu dávám 180 vody a šest odmerek a vychází to na 200,což mi přijde hodně,když vím,ze kamarádky 9měsíční vypije 120.
Zalezi kolik da za den, melo by to byt mezi 130-150ml/kg/den.
My budeme mít 18teho 4 měsíce a teprve teď si začal říkat o 150ml a 5 odmerek takže cca 170 ml ... Když jsem mi dávala podle těch tabulek tak často zvracel a brečel protože byl moc prepapanej Každopádně my máme HiPP ale myslím že vesměs je to stejné..ale hlavně záleží na miminku..jestli vypije 200ml a neblinka nebo nemá nějaký problémy asi by jsem mu nechala těch 200ml 😊
Na tabulky bych se vyprdla. Malému je 2,5 měsíce a pije cca o 60ml u každého krmení jako stejně starý chlapec kamarádky. Jak píšou holky vedle, řídila bych se ml/kg a pocitem. Nepřecpávat a nenechat hlady.. 🙂
vypije kolik vypije, syn dal až 120ml v prvním měsíci 😉 momentálně má 4 měsíce a pije co dávku 170-200ml
@dasa.77 Tak na našeho syna jsou spíš poddimenzované 😂 V úterý mu bude 11 týdnů a už víc jak týden vypije 150 ml při každém krmení. A rozhodně s tím nemá problém.
@alenqa ja davam 90ml zhruba co 2-2.5h,mala ma 4m taky,pije teda min nez podle tabulky ale casteji
@svetlus_pepca a jak často pije?
@svetlus_pepca jako můj starší syn 😂
@dasa.77 6x denně, protože noc prospí celou 😉 Mezi 19./20. hodinou usne a kolem 6:30/7 vstává.
@kittyy17 Už jsem se lekla, že je jediný takhle rozežraný 😂
@svetlus_pepca to jí co 2 hodiny?
@dasa.77 Spíš co 3 hodiny a tak jednou, dvakrát po 2,5 hodinách. Když se mu odpoledne povede usnout třeba na čtyři hodinky (jako dnes), tak dá těch jídel jen pět.
@svetlus_pepca Tak náš přes den jí taky co 3 hodiny cca.Někdy 3 a půl. ALE aby stihl 6x za den,tak krmím ještě i kolem půl noci až 1 ráno. Pak spí do 6-7h. Jednotlivé krmení nám trvá když pije hezky asi 15 minut,ale jak jsou ty vedra,tak i půl hodiny až 45 minut.To už je pak extrém.Proto se divím,že váš usíná celkem brzy a jí pak až ráno a stihne 6 porcí. 😉
Každé mimčo je jiné a málokteré pije podle tabulek. Porovnává se celková denní dávka a váha, na věku moc nezáleží.