Ahoj holky jdu si k vam pro radu..
Moji male jsou za par dni 2 mesice a jsme plne na um.
Posledni tyden mi nechce moc papat.. pred tydnem mi jeste papala 90ml a stacilo ji to krasne ale nekdy jsem u dodelavala treba 30ml ale to bylo fakt výjimečně. Zkusila jsem ji mlicko navýšit na 110 a za boha mi tolik nevypije.
Ma neco malo pres 4kg takze je fakt drobná ale porodní vahu mela 2800kg.
Ji mi co kazde 3-3,5hodinky a v noci mi dokaze i spat 6hodin v kuse a kdyz se probudi tak ani takovej hlad nema a vypije mi treba 60ml a pak az za chvilku mi to dopije cele no proste mala mi ji na etapy..
k doktorce mame jit az za 14dni a nevim zda to nemam uz resit ted s doktorkou nebo pockat az k ni pujdeme na kontrolu..
Kazdopadne kdyz mi spapa tu 90ml tak mi potom krasne zaspi a neni hladová.
Setkal se s tim nekdo?
Dekuju moc za rady🥰
@eliska1998 ahoj mám to stejně, malý vážil 2600g teď má něco málo přes 3 kg. Pije mi cca kolem 70-80ml ale má dny kdy mě vypije 50 ml nebo i 40 ml to se ale pak vzbudí na krmení dřív. jinak krmíme taky cca po těch 3,5 hod ale zvládne spát i 6 hod. Pokud malá přibírá tak bych to neřešila. každé dítě je jiné a samo ví kolik si toho vypít a určitě za mě lepší ať se vzbudí dřív než mu toho tlačit víc aby se ti pak třeba nepozvracela. A pokud prospívá tak bych to neřešila 🙂
@nagojka Dekuju moc🤩
@lidija1234 Dekuju ❤️
@eliska1998 nemáš vůbec za co já se tím taky stresovala, protože podle tabulky na krabičce by měl vypít 600ml za 24 hodin a mě vypije něco málo přes 400ml. Ale proč ne že, pokud mu to fakt stačí a prosívá není fakt důvod se stresovat a snažit se to do něho nacpat za každou cenu 😊
@lidija1234 mela sem to uplne stejne👍...
Muj syn bude mit ve stredu 4 mesice a vypije mi sotva 130ml...vyjmecne kdyz ma fakt hlad a ji treba po 4.5 hodinach vypije 150ml...vic do nej nedostanu takze mu vzdy udelam tech 150 ml a co sni to sni...nenut ji vic kdyz nechce...ona si sama rekne ja sem ho nutila a byla sem na prasky a psychologa z toho ze mi nechce jist...kdyz bude mit hlad 100% to poznas..me pak malej i dost zvracel kdyz jsem ho nutila a on to teda nakonec snedl