Kojení + umělé mléko. Jsou v Bebe Sensitive probiotika?

sorboni30
20. dub 2022

Zdravim vsechny..
Prosim o radu. Mam dvoumesicni dceru ktera je predcasne narozena 28tt.
Bohuzel mi ale dochází mleko, takze uz nemuzu kojit kazde krmení. Bylo mi doporuceno kojit a ob krmeni davat umělé mleko. Koupila jsem tedy Bebu Sensitive.
Ale mala hodne pláče a tlaci..
Řekli mi, ze v Bebe sensitive jsou probiotika, tak jsem vysadila Biolac baby.
No od te chcile je to silene. Mala stále place, jen na rukou s pokrcenymi nozickami je ok.
Maminky myslite, ze v te Bebe jsou probiotika nebo ne a mam davat znovu Biolac baby?
Detska dr mi rekla at to vysadim..ale je starší tak nevim zda ji verit. Obzvlášť kdyz vidim co se s malou deje. Byli jsme v nemocnici 2 mesice nez nas pustili a vse ok. Ted doma s i novym Um strasne.
Dekuju za rady nebo nazory.

Dekuju za rady.

gdpr
20. dub 2022

V beba sensitive su probiotika ale možno jej nesadlo um ja by som skúsila ine um keď sa to nezlepsi. Moj je na Hipp Combiotic, ktore ma aj probiotika a problém s bruškom nemal ale kazde dieta je iné.

errol4388
21. dub 2022

@sorboni30 já jsem našemu nedonošenému drobečkovi také dávala Bebu sensitive a přidávala k ní Biogaiu, ale i tak jsme se bez Espumisanu neobešli. Ony ty nedonošené děti mají zažívání citlivější. A taky hodně pomáhal nahřívací sáček s třešňivými peckami

la_amanita
21. dub 2022

Já radím zvýšit laktaci tak, abys mohla dál kojit.

martulka88
21. dub 2022

@sorboni30 Rodila jsem SC a mléko se mi začalo tvořit až 7.den. Piju 3kojící čaje denně + 1,5l vody + si myslím, že zásluhu na mém mléku mají i homeopatika 5CH. My jsme dávali Bebu Comfort + biogaia + espumisan. Po 4 týdnech mi přišlo, že přicházím o mléko taky - vysadila jsem bebu. Ihned jsem si zavolala laktační (velice ti to taky doporučuji - ukázala mi techniky a dost poradila). Syn trpí dost na prdíky (a to mám bezmléčnou+bezpšeničnou+bezvaječnou dietu) a tak mi doporučila kmín.odvar (1lžička mletého kmínu do hrníčku a dát 1lžičku před kojením - každý den uvařit nový šálek z koj.vody samozřejmě). Má prdíky, ale je to mnohem lepší a už nepláče pro bolesti.
A co mi hodně pomohlo - nejsem zastánce mít dítě celý den na prsu jako dudlík - to mi bylo doporučeno, tak jsem odstříkávala a v podvečer jsem tím syna nakrmila a tím nechala nalít prso pro další kojení. Hodně maminek řekne, že dudlík a flaška způsobí konec kojení - my dávali flašku - dát 100ml stříkačkou se nedalo a i dudlíky má a malý je plně kojený, mám dostatek mléka a přibírá jak má.

jjasmina
21. dub 2022

@la_amanita to je rada nad zlato, ale já bych to taky tak udělala, ale měla jsem trochu strach to napsat 😀

lucifux
21. dub 2022

@sorboni30 já mám sice všechny kluky donošené a na bolení bříška trpěli všichni. 1 syn byl kojen cca do 8 týdnů z vlastní blbosti, takhle krátce. 2 syn byl kojen do roka. 3 syn 8 měsíců. A teď mám 2 měsíce chlapečka a taky kojím. Tím chci říct, že nezáleží na tom zda kojíš či nikoli, pokud to miminko má mít potíže se zažíváním tak je mít bude. Ale já bych se přiklonila k tomu se zase rozkojit. Já osobně, kdybych nepila 3 krát denně kojící čaj, 2 krát denně meltu a nezobala bych homeopatika ricinnus ch5 a nevypila 2litry za den tak jsem taky namydlená. Maličký se hlásí každou chvilku. Ale o tom to je. Jestli chceš kojit, musíš mít taky pravidelný odběr. Hlavně musíš pořádně jíst a dávat si pozor na to CO JÍŠ!!! Držím palečky.

lucifux
21. dub 2022

@sorboni30 dávám každý den biopron a před každým kojením espumissan.

sorboni30
autor
29. dub 2022

@la_amanita jsem po transplantaci jater, nejde mi navysit ani lekama, ani cajema,nebo doplnkama.. Davam male co mam zasoby mleka zamrazene a dokrmuju bebou. Kdybych mohla kojim furt jenze ted jsem nemocna mam anginu a jsem rada ze mam zasoby v mrazaku. Strávili jsme 2měsíce v nemocnici mala na jip a imp tak o laktaci vim hodne... Spis jsem nevedela s lekama jaky je rozdil a uz ted vim ze dětská dr male nenapsala na na dymani..musela jsem si sama sehnat a od znamych zjistit. Jak jsem ji nasadila eapumisan bylo po problemu a vse je ok.. i tak dekuju za rady 🙏