Prosím maminky poraďte mlíčko,po kterém by mě syn přestal ublinkávát.Dáváme nutrilon profutura,ta cena je šílená a vydrží nám to týden.Chtěla sem skusit něco levnějšího tak sem dávala Hami a po tom teda blinkal úplné extremw šílený ☹ Nerada bych vyhodila další peníze za něco co by nám opět nesedlo ☹
@berenika39 a zkoušeli jste třeba Bebu AR nebo jinou značku antirefluxniho? Nebo fungovalo vyloženě jen tohle?
Ahoj od narozeni jsem synovy také dávala NUTRILON a měli jsem stejný problém.Někdy se stává že děti do roka trápí ublinkavani (reflux )a pak se to samo upraví.Tak jsem NUTRILON dávala až do 4měs a blinkal pořád stejně a navíc měl problémy s kakanim,tvrdší stolici .Až mě známá poradila SUNAR PREMIUM.Já to vyzkoušela a od té doby nemá problémy s blinkanim a kaka každý den bez problemu .A ještě jedná věc krásně pribira a to tak že má 6měs a váží 11kg 😀
syn měl také reflux, blinkal, lítalo mu pořád nahoru, jediné co pomohlo a co pil je Nutrilon AR 1, nyní už neblinká, je mu 8 měsíců ale stejně jiné mléčko než nutrilon AR2 nechce. Zkuste, je opravdu hodně dobrej a pomáhá. je speciálně na ublinkávání.
Nám teda hodně pomáhá Hami na citlivé bříško. A v pohodě. Neblinkame .
no náš malej má už 6m a blinká pořád stejně.. ale je fakt, že AR jsem nikdy nezkoušela, až teď budu zkoušet
jinak maminky pozor, AR nutrilon je hustej, aby se nevracel z bříška zpět a neblinkal, neproteče klasickým dudlíkem, řeším už 8 měsíců tak, že koupím (máme Avent) dudík s dírkou 1 a malýma nůžkama zvětším dírečku. 🙂 . když byl kluk ještě miminko, tak jsem na to po jídle musela dávat ještě gastrotuss, je na ublinkávání, reflux, pálení žáhy (malej řval 4 měsíce v kuse 24 hodin - peklo- pálela ho žáha, vracelo se mu mlíčko a dráždilo to jícen)atd. nám celkem pomohl ten gastrotus. od 5. měsíce už nedávám, do té doby nebylo možné podat čaj, nic tekutého, vše lítalo nahoru, ted je mu 8 měsíců a je zlatej, ale miminko už do smrti nechci vidět 😎
neni treba kupovat UM primo AR, pro dceru treba nebylo absolutne dostatecne huste. Ani pro jednu, refluxove jsme mela dve ze tri. Da se koupit NUTRITON (ne nutrilon!, take se tomu rika svatojansky chleba http://www.lekarna.cz/nutriton-135g/?gclid=CNHq... ) a dohustovat podle potreby, ostatne presne tak jsou ta AR mleka namichana, akorat timto zpusobem si to clovek muze regulovat. Pripadne se to da davat strikackou pred kojenim.
Nam ani to, ani gastrotuss nepomohl...mala rvala a rvala, presne, jak pise @papka .... ted je ji 6 mesicu, je na prikrmech, blindi porad dost hodne, ale uz alepson nema bolesti a je z ni uplne zlate dite. Jinak jedine UM, ktere nam sedlo byl Hipp.
Určitě zkus Sunar Premium. Já jsem u malé také začala z Nutrilonem a vůbec ji nesedl, tak jsem na doporučení zkusila Sunar a vydržel nám až do teď (malé je 22 měsíců). Tahle premiova řada je nejlepší, obsahuje mléčný tuk, takže je maximálně podobný mateřskému mléku. Držím palce 🙂!
děkuji za rady,už tolik neblinkame dávám mu do profutury nutriton a je to lepší 🙂
Tohle jediné pomáhalo Petrovi, měl reflux. Je tam jiný mechanismus - není to husté mlíčko, ale houstne až v žaludku. Pil ho hodně dlouho, do roka jistě a byla jsem s ním spokojená.
http://www.lekarna.cz/novalac-ar-2-400g/