Kojenecké mléko. Kde sehnat vzorečky?

kamoulinek
1. črc 2020

Dobrý den,
Nevíte někdo, kde bych sehnala vzorecky nutrilonu, beba, nechce se mi kupovat celé balení, když to třeba synovi nesedne. Někde jsem četla že vzorecky posílají i vyropci. Pokud máte odkaz prosím napište mi ho, budu moc ráda, děkuji.

leniczka23
1. črc 2020

Vim ze v Dm máj malý balení pár druhů, nicméně to mlíčko chce zkoušet tak týden abys mohla usoudit jestli sedlo/nesedlo

nat
1. črc 2020

@kamoulinek zkuste lékárny popřípadě i pdeirra Vašeho ,u nás lékař má vzorečky mlička 🙂

88petule
7. črc 2020

@kamoulinek Zkusila bych lékárny, pediatra a co se týče BEBY od Nestlé, napište si o vzoreček kojeneckého mléka na jejich infolinku : info@nestle.cz, případně zkuste zprávu na Instagramu.

88petule
13. črc 2020

@kamoulinek Pokud byste měla zájem o Bebu, mohu zajistit vzorečky nyní i já.

kamoulinek
autor
14. črc 2020

@88petule dobrý den, ano měla bych zájem o vzorecky beby.

88petule
14. črc 2020

@kamoulinek Pošlete mi Vaši adresu do zprávy prosím.

kamoulinek
autor
14. črc 2020

@88petule máte ji tam

crazyduck85
14. črc 2020

@88petule A bylo by možné od Nestlé přes Vás zajistit vzorečky Little Steps počátečního mléka ?? Pro dvojčata ??? Děkuji.

88petule
14. črc 2020

@crazyduck85 Napište mi prosím zprávu, abych na Vás nezapomněla. Zkusím se zeptat u zdroje a dám vědět přes zprávu. 🙋🏻‍♀️

88petule
14. črc 2020

@crazyduck85 Dobrý den, tak bohužel vzorky Little Steps zatím nejsou. Jen Beba Comfort, kterou zaštiťuji. Hezký den.

crazyduck85
14. črc 2020

@88petule i tak moc děkuju za ochotu

taspy
16. črc 2020

já vím jen, že se prodává balení 5ti porcí Nutrilonu a pak se prodává po porcích Naše mléko z kozího UM. Jiné jsem neviděla