Dobrý den,
Nevíte někdo, kde bych sehnala vzorecky nutrilonu, beba, nechce se mi kupovat celé balení, když to třeba synovi nesedne. Někde jsem četla že vzorecky posílají i vyropci. Pokud máte odkaz prosím napište mi ho, budu moc ráda, děkuji.
@kamoulinek zkuste lékárny popřípadě i pdeirra Vašeho ,u nás lékař má vzorečky mlička 🙂
@kamoulinek Zkusila bych lékárny, pediatra a co se týče BEBY od Nestlé, napište si o vzoreček kojeneckého mléka na jejich infolinku : info@nestle.cz, případně zkuste zprávu na Instagramu.
@kamoulinek Pokud byste měla zájem o Bebu, mohu zajistit vzorečky nyní i já.
@88petule dobrý den, ano měla bych zájem o vzorecky beby.
@kamoulinek Pošlete mi Vaši adresu do zprávy prosím.
@88petule máte ji tam
@88petule A bylo by možné od Nestlé přes Vás zajistit vzorečky Little Steps počátečního mléka ?? Pro dvojčata ??? Děkuji.
@crazyduck85 Napište mi prosím zprávu, abych na Vás nezapomněla. Zkusím se zeptat u zdroje a dám vědět přes zprávu. 🙋🏻♀️
@crazyduck85 Dobrý den, tak bohužel vzorky Little Steps zatím nejsou. Jen Beba Comfort, kterou zaštiťuji. Hezký den.
@88petule i tak moc děkuju za ochotu
já vím jen, že se prodává balení 5ti porcí Nutrilonu a pak se prodává po porcích Naše mléko z kozího UM. Jiné jsem neviděla
Vim ze v Dm máj malý balení pár druhů, nicméně to mlíčko chce zkoušet tak týden abys mohla usoudit jestli sedlo/nesedlo