Kendamil organic proti zácpě

ondruchovat
23. črc 2019

Dobrý den , už jsmw zkusili nutrilon, bebu, a teď máme hipp, myslela jsem ze sedí , ale malá mi půl dne rve jak tlačí pak se vykaka a pak teda usne , četla jsem ze kendamil organic by měl být lepší na trávení . Nemáte zkušenosti ?? Děkuji

karol25
23. črc 2019

@ondruchovat
Zdravím, mám dceru na Kendamilu od narození, má čtyři měsíce a za celou dobu neměla problém s bolením, kaká mi většinou obden. Toto mléko je jedno z mála na trhu, které neobsahuje palmový tuk, ten prý způsobuje u dětí zácpu a bolení bříška.
Kendamil a ještě Beba comfort, velmi jsem se o UM zajímala.
U syna jsem používala Hipp, ale nebyl tolik sytý.
Kendamil se krásně rozpouští a voní po mléce, ne umělinou. Cenou, tedy ten obyčejný, mi přijde přijatelný, je to balení o 100g větší než ostatní mléka.

ondruchovat
autor
23. črc 2019

@karol25 dobrý večer , na hippu mi vydrží malá cca 2-3hodky , vam na kendamilu také tak ? Ano cenově se to dá , hlavně kdyby to pomohlo ...

karol25
24. črc 2019

@ondruchovat
Překvapilo mě,že vydrží 3-4hodiny a to mi spí opravdu celou noc. Poslední dávku dostává kolem osmé večer a budí se mezi 4-5 hodinou ráno. To mléko je sytější, dávám jí i menší množství než je uvedeno výrobcem, protože malá vydrží, je spokojená a velice dobře prospívá. Zkuste, dá se koupit i v krabici malé množství UM. Já teď začnu příkrmy a koupila jsem od Kendamil i jejich kaše, tak jsem zvědavá. Složením se mi zdají perfektní.

ondruchovat
autor
24. črc 2019

@karol25 skvěle , děkuji moc za zkušenosti