Děvčata,poradíte?
Malej je od porodnice na Hipp combiotic HA ,ale docela mi ublinkává a ten AR nechci,jelikož jsem hodně četla,že způsobuje zácpu. Dnes jsem narazila na Kendamil a nemohu se rozhodnout,jestli klasický,nebo Organic,byť je dražší,ale oproti Hippu,cenově stejně. Jde o to,že malého ještě trochu kojim,ale mám málo mlíka a nechtěli nás pomalu pustit domů ani 5den. Aby se to netriskalo.. Ale připadá mi,že je malý poslední dobou víc hladový,tak mu asi Hipp už nevyhovuje
My máme obyč a nejlepší mlíko! Malýho vůbec nebolí bříško, nemá po něm hlad jako po Hippu, žádný blinkání (ale to teda nedělal nikdy) a vůbec nesmrdí:D Jediný minus - nedá se potřepat v lahvičce, protože hodně pění a pak je tam jen pěna a ani nevidím, kolik toho už vypil, ale tak míchám lžičkou a taky pohoda🙂
@andulka96
@anetka9 Ahoj holky omlouvám se že vám do toho vstupuji.Ja malému dávala také hipp a už mu nestačil a teď mu dávám sunar ale 120ml když mu dám 100ml podle doktorky tak má pořád hlad a strašně pláče je mu měsíc a 10dnu podle obalu má už pít těch 120ml.Ale přibral my po něm za tejden 1kg a to je prý hodně i kdyz papa po 3hod.Kdyz tak čtu že ten Kendimal je asi lepší než ten sunar mám mu ho koupit??Po tom sunaru si nechce vůbec odříznout a ob den ho tlačí na bříšku a snaží se ho vyblinknout a nejde mu to chudince a tak pláče.A někdy zase vyblinkne snad skoro všechno.
@nikynikol25 pro nas je kendamil skvelej🙂 hlad po nem prave nema jako po hippu, basti po 4-4,5h, v noci i dele vydrzi🙂 a basti v podstate to co je na obalu, coz vychazi na ten obecnej vzorec, co by mel snist🙂
@anetka9 zkusím ho koupit taky,už š tim senátem je to docela hrozné,furt má po něm hlad,kdyz uz mu dám 120ml podle návodu tak neubehne 2,5hod.a už chce jist
@nikynikol25 jooo fakt zkus, ja myslim, ze to bude dobry🙂
Ahoj,
vzhledem tomu, že dceři včera zjistili alergii na mléko, potřebuji prodat zásoby Kendamilu 2. mám 3 balení. 1 ks bych prodala 335 Kč + k tomu mohu přihodit krabici načatého Kendamilu, který jsem načínala tento tento týden, je ho více než 1/2 krabice. Ještě mám i krabice kaší Bebivita. Kdo by chtěl všechna 3 balení, takl nim mohu přidat i jeden nenačatý sáček ( jsou 2 v jedné krabici)
@kamik1983 zkus to dát na bazar. Tohle je už hodně stará diskuze.a mě malej přešel na sunar,protože měl AR ale Kendamil ne
@kamik1983 - ahoj. Mohla bych se prosim optat na kendamil 3...mate otevrene? Nemohu nikde bajit zkusebni sacek 1 ci 2 porce...bych koupila.slo vy to? Prosim.
Kojila jsem plne do 24mes...nikdy jsme mleko nepouzivali.
Jen bebivitu kasi a tu ted nikde sehnat nemuzem.tak uz ma jasi vyjimecne.
Mleko uz hsem ji dala plnotucne kravske s trochou kakaa...
Dekuji hanka
@htra je,my už kendamil nebereme. Měl reflux a musela jsem sáhnout po sunaru ar. A ještě je na dvojkovym
@amazonkajanik ok.dekuji.nevadi.
Holky, muzu se zeptat,jak vypadá u vas to spodni vicko stribrne s tou peceti u plechovky? Dneska jsme koupili kendamil v lekarne, doma jsem oddelala to prvni zlaté a pak to stribrne bylo vypoukle, u beby napr. Bylo vcucle dovnitr, to mi Bohuzel doslo az kdyz to maly vypil! Tak doufam, ze to tak mate všichni a neni nějak zkazene. Diky za odpovedi ♥️
@anetka9 my zkousime dneska poprvé, ted jsme měli sunar, předtím hipp. Malej nechce zadny. Mam problem do nej cokoliv dostat. Jsou mu tri mesice a pokazde se o papani hlasi a jak se zakousne do lahve, třikrát z potahne a zacne pláč. A tim. Jidlo konci. Hrozně mu v brisku skrunda. V nemocnci se na nic neprislo. Cajik pije normalne, po.tom.jsem.sahla uz ze zoufalství aby vubec neco vypil.
Já kupují ten obyč, a např. se Suanrem a Nutrilonem je to nesrovnatelně lepší kvalita. Myslím, že tato mléka budou na jedno brdo a je jedno jestli Sunar nebo HiPP.. a je prý vhodný i pro dokrm ke kojení, což mohu potvrdit. Když byl prcek na sunaru tak jsem musela dokrmit po každém kojení, Kendamil mu stačil ráno a večer a jinak během dne i v noci byl kojeny, jak je to z plnotučného mléka, více zasytí. A ublinkaval tak den dva když jsem zvyšovala dávku, jinak žádný problém.