Ahoj holky, nedávno jsem byla nadšená z Kendamilu a asi zase problém. Vlastně se skoro opakuje to, co s Nutrilonem.. malej sice už nemá zácpu, prdí hezky sám, to na Nutrilonu nebylo, ale najednou začal kadit prakticky po každý dávce mlíka.. zprvu jsem to brala v pohodě, stolice řidší, ale ne úplně průjem, bez hlenu, prcek byl spoko, myslela sem, že se to konečně srovnalo, protože tomu předcházely občas bolesti břicha, občas zácpa, ale mlíko jsme teprve zkoušeli krátce. Poslední dny má ale stolici zase pudinkovou a má v ni hlen - bez krve.. což měl i na Nutrilonu, ale tam se prostě nevyprázdnil... Je to prakkticky po každým krmení, posledních tak .. čtyři pět dní.. vím, že predtim mi doktorka říkala, že s hlenem jde o hladovou stolici, ale to jsem ještě kojila.. ale snížit dávky mlíka jsem musela na doporučení sestry, abych neměla vyžraný dítě.🙂)) ve dvou měsících má 4710g. Často ublinkne, ne vždycky, ale párkrát zvracel obloukem, ale to bylo i s Nutrilonem. Já jsem ráda, že se vyprazdňuje konečně snadno ale teď často po krmení brečí. Nerada bych Kendamil opustila, opravdu se mi líbí složení třeba oproti tomu Nutrilonu.. myslíte, že mám ten hlen a občasný ublinknutí obloukem víc řešit? Jinak nemá vyrážku apod (četla jsem, že to taky bývá jeden ze znaků alergie) Předtím, když jsem řešila třeba bolesti břicha u syna a hlen, ale měl Nutrilon, tak se nad tím mávlo rukou,že je to věkem a je to skvělá značka.
@andelka33 jako manžel měl teď horečku, ale syn nekašlal, nemá rýmu ani nic, napadlo mě to taky, jestli by to nemohlo mít spojitost, ale minimálně teplotu měl v normálu. ..
To může být,ani o tom nevíš. My byli na očkování,dostal horečky a za 3 dny jsem s ním jela na pohotovost,protoze nechtěl jíst. Zastávali nazor,že se mu přidala k očkování nějaká skrytá viróza,o které jsem ani nevěděla,protoze testy byly všechny v pořádku,jen lehce zvýšené bílkoviny. Byli jsme v nemocnici 3 dny
A není třeba nachlazeny? Tady jsem někde četla,že vlastně když je nachlazeny,tak ty hleny polyká a musí jít ven. My jsme to meli pár dnů zpět,ale jen tak 3 dny,měl rymu a kašel a v plince hleny. taky kadi po každém krmení,ale heleny už nejsou.