Zdravím Vás, za pár dní bude dcerce 8 týdnů. Od zacatku krmime Kendamilem. Stolice byla ,,michane vajicka" , sem tam tužší ale pořád žlutá. Den před 6tydenni prohlídkou byla stolice zluto-zelena a řídší. Řekla jsem to na prohlídce doktorce, říkala, že se to pořád ve střevech mění, at koupím probiotika. Koupila jsem kapky BioGaia. Když jsem dávala asi 3 den, stolice byla skoro zelená a úplně řídká, až vodnatá.
Samozřejmě jsem procitala diskuze. Někomu BioGaia způsobily zelenou vodnatou stolici a pomohly až pak prikrmy od 4měsíce. Někomu BioGaia zabraly až za 14 dní. Někomu Kendamil způsobil zelenou řídkou stolici-jelikoz je z plnotučného mléka a do všech UM se přidává železo a to stolici zabarvuje. Plánuju dávat teda BioGaia do konce roku a pokud se to nezlepší, zajít k doktorce at dá stolici raději na rozbor. Jinak malou nic netrápí. Dávám cucnout i fenyklový caj, prdí krasne, spi taky dobre, bříško evidentně vůbec nebolí. Má někdo nějakou zkušenost s necim podobným?
@michalelka ale že to pár týdnů měla žluté a pak najednou zelené, a ano, jinak je právě úplně v klidu 😊
@kachna001 prosím a řešila jsi to s Dr? Nebo budeš UM měnit sama od sebe? Já zvažuju že zajdu po novém roce k doktorce at pro zichr udělá výtěr třeba. Jinak male právě nic není, jen ta řídká-vodnatá zelena stolice 1x max někdy 2x za den. Zvažovala jsem dle recenzí Hipp combiotic... nad čím uvazuješ ty?
@laja64 řešila, zatím nám doporučila Nutrilon bez laktózy a hylak forte, naší malé taky v podstatě nic není, kádí dvakrát denně, bříško nebolí a přibírá, takže je vlastně v pořádku, ale asi ji to není příjemné mít v plence po kakání tak mokro...hipp jsme měli z porodnice a po něm měla králičí bobky, tak asi půjdeme do Beby
Ahoj synovi je měsíc jsme na Kendamilu 1 a od začátku měl stolici míchána vajíčka a teď se zbarvuje do zelené stolice a hlavně po jídle co vypije flašku tak furt řve že ho bolí břicho co stim?
Při krmení UM zbarvuje stolici do zelené barvy obsah železa.. pokud je jinak v klidu, neřešila bych to.