Neuite kde sezenu vzorky mleka napr.sunarka,beba. Malx ma rok a zadne mu nechutna co jsem davalaa kupovat cele baleni,kdyz to zasenebude se menechce. Jeste je kojeny teda,ale uz asi ne dlouho tak chci vyzkouset mleka dalsi.
Ahoj, já dostala vzorek mlíčka Hami, když jsem se ptala na jejich FB v Klubu maminek, tady: https://www.facebook.com/hamiceskarepublika
@krmv
@krmv taky jsem měla z lékárny (tam někdy ty vzorky prodávají) a u dětské dr jsem vzorky dostala. Ještě myslím v DM jsem viděla na prodej minibalení Humana.
nevim, jak máš staré dítě, ale je nutné přecházet na UM po ukončení kojení? Není lepší být už na normální stravě a běžném mléku?
@killi : Kravské mléko hlavně snižuje zisky výrobcům UM 😉
@frantiska85 já kravské mléko nepiju právě kvůli jeho tzv. ,,prospěšnosti´´. Je jasné, že nejlepší je kojit, ale pokud to nejde tak určo není cesta dát ročnímu dítěti cosi z krabice co vzdáleně připomíná kravské mléko. To bych raději dala asi to ovčí nebo kozí nebo jak jak píše @chris_n nebo nějaké rostlinné jako piju já. 😉
@killi Souhlasím, až tedy na to, že rostlinné mléko je podle mě to samé jako "cosi z krabice, co připomíná mléko", jelikož to taky musí projít složitou výrobou. Naše děti pijí od roka domácí kozí a ovčí mléko, i z něj doma vaříme, kdybychom měli krávu, tak jim to bez potíží taky dám. Když to člověk propočítá, tak co jedno dítko propije za měsíc v UM, to neprožere koza za celou zimu 😀
@krmv já jsem vzorečky kupovala na lekarna.cz 😉
@kathy.skal já kupuji od kamaráda občas pro manžela taky domácí, mají farmu tak vím co jim dává, dělá i sýry a tvaroh. Já nejím ml. výrobky vůbec, tak si kupuji nebo dělám doma rostl. mléka. Spíš to piju, protože mi to chutná, ne jako náhradu 😉 Je pravda, že UM je strašně drahé, doufám, že budu co nejdéle kojit. Nedávno jsme počítali kolik ušetříme, když kojím, máme látkové plenky a nekupujeme ani ubrousky vlhčené, celkem suma za ten měsíc🙂
Dekuji za rady. Maly ma rok rada bxch kojila,ale vecer neusne bez prsu a kdybych otehotnela,tak uz mleko nebude.
@krmv zkus se poptat v lékárně, nebo u dětské doktorky. Dostávají je právě k tomu, aby je rozdávali matkám, které se připravují na ukončení kojení.