Ahoj holky,
kde kupujete Nutrilon 1? Já běžně v lékárně, ale teď jsem zjistila že občas je nějaká akce, ale musí se jich koupit 6 najednou, to pak vychází levněji. 😉
Na webu jsem našla http://www.akce1.cz/nutrilon-akce/ tam to vychází asi 295 za kus, ale zjistili jsme to až teď a to už jsme jich s malým vypili asi 5 😠 😠
A ještě otázku, malýmu je skoro 5 měsíců, čím přikrmujete?
DM kuponky z Baby klubu doposud měly vždy slevové kupony na Nutrilon (od 2) - jedna pixla 800 g mě teď vyšla na nějakých 265 Kč, pak už se toho mléka tolik nedává, jak se začne přikrmovat...slevy v DM bývají cca na 2 ks na čtvrt roku...jinak není od věci se domluvit s jinou maminou a objednávat těch 6 ks dohromady...Feedo taky mívá fajn ceny 😉
Na mall.cz je pravidelně 6ks nutrilonu za nějakých 1795 kč což je 299za kus. Občas k tomu bývá i nějaká hračka a poštovné je zdarma 🙂
Nutrilon beru přes mall.cz. Příkrmy - mrkvička, rýže, brambor, prostě zelenina - pro starší jsem vařila, mladší teď kupuju ze začátku skleničky, nemám teď moc času vyvářet, ale jakmile se mi rozjí, tak už si zase budu vařit svoje. Ze začátku jsem vždycky dávala jen zeleninu, po cca 14 dnech jsem přidala i maso, obě děti mi příkrmy snášely/snáší bez problémů.
Ahoj byli sme taky na nutrilone ale pak sem se dočetla,že Hami je od stejnej firmy jako nutrilon a o hodne lacnejší. Jinak nutrilon sem kupovala podle toho kde byla akce.
Máme ukončeno 5mes. a papáme mrkev,brokolicu,brambory,kveták,celer,kurecí,banan,jabko,merunky,hodne mu chutnaj i kašičky na noc taky od značky Hami 🙂
Kupovala jsem v dm kombinace kuponků a slevy na celý nákup, zásoba vždy na 3 měsíce 😀 Cena byla kolem 260,- ale už je to dávno...
No jak jsem na to koukala tak v tom eshopu to ted vychází na nějakých 295 / kus i s poštovným. Nám to ještě dá, pak už budeme koukat na Nutrilon dvojku. Jinak moc díky za tipy 😉
Ahoj, z mojí zkušenosti musím bohužel říct, že akce na kojenecká mléka se nikdy nevztahují na 1. Vždycky je to až na ty pokračovací, takže 2 a dál. jedině, kde to vycházelo líp bylo na mall.cz, kde když se koupila krabice po 6ks, tak jeden byl za 299. Jinak potom bývají slevy v TETĚ, Tescu a i v některých lékárnách. Tam to většinou vychází pod 300Kč. Ale jak už jsem psala, v poznámce malým písmem vždy napsáno.......nevztahuje se na 1........Odkaz co uvádíš je asi taky super, protože je tam pošta zdarma a je to i na 1. Jinak pokud budeš kupovat těch 6ks, spočítej si, jestli to sníte, než budete přecházet na dvojku. Ať pak nemáš doma tři krabice, které nespotřebuješ 🙂 My udělali větší zasobu a tak jsem na dvojku přecházeli později, než jsme chtěli. A to jim ze začátku nestačilo jedno balení na týden 🙂 Jinak jsme celou dobu na Nutrilonu. Bebu jsme jen vyzkoušeli. S Nutrošem spojenost, tak to neměníme.