Jakou značku kojeneckého mléka vybrat?

izabella89
4. kvě 2017

Ahoj chtela,bych poprosit o radu.Mala má 2 měsíce do teď jsem jí dávala kojenecké mléko od značky HiPP.Po HIPPU​ má stolici v pořádku,akorad se teď začla u krmení pres den vztekat a je neklidná a stane se že dávku mléka ani nedopije tak si myslim,že ji přestalo vyhovovat nebo chutnat.Nevim jakou značku skusit jestli Sunar,Bebu nebo Hami aby ji nezacpavalo a nenadymalo a aby ji chutnalo a byla ponem najezena.

syrinxka
4. kvě 2017

Myslím, že každému miminku vyhovuje něco jiného. Já jsem dávala Nutrilon, doktorka mi říkala že dětem ve většině vyhovuje. Ale patří mezi ty dražší. S jinýma UM nemám zkušenost. Každopádně dřív než bych mlíko změnila, zkusila bych mrknout jestli je mlíčko dobře rozmíchaný a neucpává se savička, zda není potřeba větší velikost savičky, miminku může vadit že je třeba pokakané, je toho spousta. Možná by stála za to konzultace s dětskou doktorkou.

janawei
4. kvě 2017

My jsme na začátku používali Nutrilon a pak jsme ho změnili. Prckovi nedělal úplně dobře. Přešli jsme na mléko od Babylove, nejprve v bio kvalitě, protože obsahovalo i probiotika, pokud si to pamatuji dobře. A když přestaly problémy s "prdíky", přešli jsme na klasické a používali jsme ho fakticky až do konce. Myslím, že je to hodně individuální a chce to prostě vyzkoušet.

msimankova
4. kvě 2017

Možná to chce zkusit i další velikost savičky? Dcerka má od porodnice Nutrilon, zkoušela jsem Hami, Babylove a Babydream, nesedlo jí nic, tak jsem se vždycky k Nutrilonu vrátila, sedí nám nejlíp.

vrana80
15. kvě 2017

Ahoj, starsia dcera mala Sunar a mladsej davam Amilk Bifido. Kamaratka zacala davat Amilk ked mal maly problem s bruskom a nevedel sa sam vykakat a toto mlieko pomohlo.