Ahoj chtela,bych poprosit o radu.Mala má 2 měsíce do teď jsem jí dávala kojenecké mléko od značky HiPP.Po HIPPU má stolici v pořádku,akorad se teď začla u krmení pres den vztekat a je neklidná a stane se že dávku mléka ani nedopije tak si myslim,že ji přestalo vyhovovat nebo chutnat.Nevim jakou značku skusit jestli Sunar,Bebu nebo Hami aby ji nezacpavalo a nenadymalo a aby ji chutnalo a byla ponem najezena.
My jsme na začátku používali Nutrilon a pak jsme ho změnili. Prckovi nedělal úplně dobře. Přešli jsme na mléko od Babylove, nejprve v bio kvalitě, protože obsahovalo i probiotika, pokud si to pamatuji dobře. A když přestaly problémy s "prdíky", přešli jsme na klasické a používali jsme ho fakticky až do konce. Myslím, že je to hodně individuální a chce to prostě vyzkoušet.
Možná to chce zkusit i další velikost savičky? Dcerka má od porodnice Nutrilon, zkoušela jsem Hami, Babylove a Babydream, nesedlo jí nic, tak jsem se vždycky k Nutrilonu vrátila, sedí nám nejlíp.
Ahoj, starsia dcera mala Sunar a mladsej davam Amilk Bifido. Kamaratka zacala davat Amilk ked mal maly problem s bruskom a nevedel sa sam vykakat a toto mlieko pomohlo.
Myslím, že každému miminku vyhovuje něco jiného. Já jsem dávala Nutrilon, doktorka mi říkala že dětem ve většině vyhovuje. Ale patří mezi ty dražší. S jinýma UM nemám zkušenost. Každopádně dřív než bych mlíko změnila, zkusila bych mrknout jestli je mlíčko dobře rozmíchaný a neucpává se savička, zda není potřeba větší velikost savičky, miminku může vadit že je třeba pokakané, je toho spousta. Možná by stála za to konzultace s dětskou doktorkou.