Dobrý den, ze zdravotních důvodů musím ukončit kojení. (dceři jsou dva měsíce) Jaké umělé mléko je nejlepší? Hipp, Nutrilon atd? Díky za radu
za nás můžu doporučit Hipp, jsme s ním spokojení a nemuseli jsme mlíčko měnit. Oběma klukům moc chutná. Co se týče stolice nebo bolesti bříška vše v pořádku. Jinak souhlasím, že je potřeba vyzkoušet, které mlíčko sedne, nám to vyšlo napoprvé.
My máme Hipp. Malému sedlo už v porodnici,tak jsme neměnili.
každému mimču sedne něco jiného,nám trvalo strašně dlouho než jsme našli to správné,po kterém neměl bolení,neblinkal,a které mu chutnalo.s nutrilonem jsem úspěch neměla vůbec,beba taky nic a nakonec mu sedlo hami mlíčko ;)
Já jsem ve fázi hledání s tím, že nutrilon nám nechutnal a mě docela smrděl. Beba HA sice chutnala, ale stolice jednou za 2 - 3 dny. Beba při zácpě, kolice a nadýmání totéž. Hami chutnalo i stolice dobrý. Teď zkouším Hipp HA a pak se vrátím k HAMI. Hipp jsem měla koupený tak jsem ho chtěla zkusit.
Mě by zajímalo co děláte s mlíkem, když ho nespotřebujete? Je mi líto vyhodit půl plechovky, když to stojí tolik peněz.
my jsme měli prvně nutrilon 1, v 6 měsících jsme přešli na Sunar, protože Nutrilon 2 mu už nějak nechutnal. A bez problému
Musíš vyzkoušet a hlavně zvaž finance na jaké mlíčko ho naučiš, někdy se pak špatně přechází. Dražší variant bych volila Hipp Bio a levnější Babylove Bio.
My jsme vyzkoušeli Hami,Nutrilon,Sunar žádné nám nesedlo až mléko HIIP nám sedí takže jak píší maminky vyzkoušet,které vám bude sedět 🙂
Taky souhlasim ze je potreba to vyzkouset. My zkusili nutrilon, baby love, bebu a nejvice nam sedl Hipp, ten jediny byl uplne bez problemu. Krassne kakal, brisko ho nebolelo a chutna mu 😉
Je to individuální, jak čtu a vím i od kámošek občas jim některé mlíčko děti nechtěji. U nás se začalo na hippu, ale v podstatě, kdeyž sem nesehnala hipp nebo jsme dostaly jinou značku bezproblému snědla jakékoliv mlíčko. Takže jsme prošly snad všechny značky na trhu i s ohledem na případně možný nákup třeba v akci.
každému dítku sedne něco jiného,je to trošku loterie,ale všechna na trhu jsou kvalitní