Jaké UM se vám osvědčilo při zácpě a bolení bříška?

klkrska
20. kvě 2015

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké UM se Vám osvědčilo v případě zácpy a bolení? Malej má babylove, přešla jsem na něj z Nutrilonu, ale má strašnou zácpu a musím pomáhat trubičkou. Nutrilon nám nesedl a moje doktorka jiné mléko nedoporučuje, tak bych se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti s jinými mléky.

adji
20. kvě 2015

Já používám Hipp combiotik sice jen jako příkrm, ale žádný problém... Stolici má syn několikrát denně, správná barva i konzistence. Bolesti bříška sice má, ale to jak hltá a taky z kojení 🙂

klkrska
autor
20. kvě 2015

Ještě dodám, že malýmu je pět týdnů, takže je pouze na mléku...

adji
20. kvě 2015

Mému jsou 4 týdny 🙂 a vyhovuje už od porodnice... mám málo mléka, takže ho nakojím a pak ho dokrmím mlíčkem od Hippu 🙂

mifad
20. kvě 2015

Já už mám syna většího, ale od miminka dodnes dáváme hipp combiotik. Vyřešil nám problémy s bříškem, žádné koliky, stolice několikrát denně, bez problémů. Hipp obsahuje probiotika, takže se nemusí přidávat probio kapky. Chce to počkat aspoň 14 dní od zavedení mléka, aby se probiotika mohla ve střevě usídlit. Jinak na zácpy a bolavé bříško mají hipp comfort.

klkrska
autor
21. kvě 2015

Díky za rady, začla jsem tedy včera Hipp dávat a jsem zvědavá na výsledek 🙂 Pokud nezabere, tak ještě zkusím ten Hipp Comfort, nemáte s ním někdo zkušenost, jestli pomáhá? Přece jen je o stovku dražší a nikde jsem k němu nic nenašla, žádnou zkušenost, názor...

wecurka
21. kvě 2015

Malá měla totéž a až Nutrilon Comfort (je speciálně na zažívací problímy a zácpy) nám pomohl. Dnes je malé 3,5měs a troufám si říct, že snad máme vyhráno a vracíme se zpět ke klasickému Nutrilonu. 🙂

madrilena
21. kvě 2015

Nám pomohla Beba Comfort - nicméně stav se zlepšoval postupně

mecoun
28. kvě 2015

Nám se na bolení bříška osvědčil Sunar Premium, ještě jsem to podpořila probiotickými kapkami a dost se malé ulevilo.

majdalenka87
29. kvě 2015

Za nás tedy Hami Citlivé bříško při zácpě a kolikách. Kvalitní mléko za rozumnou cenu.

leilunka
14. čer 2015

🙂 Zkusila bych také Sunar Premium, složení je výborné a myslím, že i cenově je na dobré úrovni. Vůbec bych nedala na mudr že doporučuje jen Nutrilon, u nás to bylo také tak totiž..... ale na Sunar pak neřekla ani slovo špatného. 😉 je to váš výběr 😉

spruzinka
14. čer 2015

Máme Hipp combiotik 1 a jednou denně dávám od Hami při zácpě a kolikách. Hned z porodnice jsme měly Nutrilon, po jeho spotřebování ho v lékárně neměli, tak jsme přešli na Hipp. Při Nutrilonu nekakala i 5 dní, po pár dnech užívání Hippu kaká denně či max obden 🙂 a bříško ji netrápí 🙂

klkrska
autor
15. čer 2015

Já začla dávat ten Hipp combiotic, tři týdny dobrý, kakal denně a ted najednou celý víkend zácpa a bolení, nevíte, jak je to možné? Pořád zvažuju, jestli nezačít dávat ten Hipp comfort proti zácpě a kolikám, mám ho doma, ale zase tam píšou, že je to zvláštní potravina pro dietní účely a má se dávat po konzultaci s lékařem, tak nevím... Doktorka mi teda doporučila Nutrilon comfort a to by mělo být obdobné, ale abych mu tím třeba spíš neublížila...

evicka844
16. čer 2015

Já jsem s Hippem taky moc spokojená, dávám ho už druhému miminku, na problémy s kolikami a zácpou nám to moc pomohlo. Vyzkoušej ten Hipp Comfort, určitě je lepší, když miminku dáš Hipp Comfort po Hippu Combiotik, než úplně nové mléko Nutrilon.

kacinda
16. čer 2015

Hipp Bio combiotic. S tim jsem byla naprosto spokojena 🙂

hojda
16. čer 2015

Hipp bio combiotic

mecoun
25. čer 2015

Sunar Premium v kombinaci s kapičkama Espumisan.

smutnounka
14. říj 2016

Chtěla bych pomoci nám nesedlo zadne bolesti břiska plac od začátku co jsme si ho přinesli z porodnice a nekojili jsme asi po pár dnech bohužel :( sunar vůbec beba i beba comfort kakani žádný bolesti Hipp Bio combiotic sice neměl bolesti ale zácpu i hladovej byl hodně daLi jSme Teda Hami a vše parada okAmzita změna úleva a klid spinká pomalu celou noc
A je opravdu spokojené miminko Budem pokračovat z Hami 2 určitě.

malalucka88
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
crazys
14. říj 2016

Já mohu taky doporučit jen Hami malá byla po něm moc spokojená. Nejvíc zle ji dělal Nutrilon a Hipp, pak ji vyhovoval Sunar (nepatuji přesně ten druh ), ale udělali z něho pak Premium a tak skrz to jsme přešli na Hami

dadushe
14. říj 2016

U nás se frčí na Bebě, která vyhovuje už od začátku, ale dost si chválí holky Hipp combiotic🙂

malalucka88
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
barumat
14. říj 2016

Z porodnice jsme šly s nutrilonem, ale zácpa, prdy, bolení... Později jsem zkusila nutrilon profutura (ten mi obloukem zvracela), taky ten speciál proti kolikám (u toho plakala už při jídle)... Pak jsem bezradná šla do lékárny, že koupím Hami, a pozor, lékárnice mě upozornila, že je to stejný výrobce, tj. skoro stejné složení jako nutrilon. Takže pokud ti nesedne nutrilon, pravděpodobně nesedne ani hami. I tak jsem ho zkusila a malá se dva dny svíjela v křečích. Nakonec jsme skončily u Hipp Bio Combiotic a dobrý. Zezačátku jsem pro jistotu ještě dávala ráno trošku heřmánku na zácpu a pak jsem po poradě s lékárnicí místo něj ještě měsíc dodávala laktobacily. On ten Hipp je sice obsahuje, ale asi tolik, jako mateřské mléko, a k tomu se přeci taky berou laktobacily. Musím říct, že teprve pak vše ustalo. Teď budeme přecházet na dvojku, už skoro čtyři měsíce máme klid. Takže za sebe radím 1) pozor na Hami, 2) nasadit k Hipp ještě laktobacily, a při akutní zácpě si vypomoci heřmánkem.

elissa03
14. říj 2016

Měli jsme Nutrilon hrůza, Hipp byl lepší, ale spokojený je až se Sunarem. Od začátku má probiotický kapky, teď už 3 balení, pokaždé jiné a výsledek stejný. Netrápí nás nic. První měsíc pil k tomu komínový a fenyklový čaj.

kaciatkokac
14. říj 2016

My mame nutrilon ha a zatial je ok kaka prazenicku aj kedntrraz po zvyseni ma aj husyejsiu stolicu ale uvazujem o zmene. Len by ma zaujimalo co vam zabera na koliky? Davam infscol ale mam pocit ze moc nezabera a coliorev do mlieka na lepsie travenie. Mate skusenoat niekto s baby calm? Od ktoreho mesiaca sa moze davat. My mame nieco cez dva tyzdne a nevhcem mu ublizit...dakujem

3deti
14. říj 2016

Tohle same jsem mela s dcerou....jedine ale opravdu jedine mleko ze vsech co ji pomohlo bylo Hami to same ted syn od mala mu ho davam a kaka ukazkove. Hipp,nutrilon,beba atd . nikdy nepomohly .....ani espumizan kapicky za me hami jednicka

3deti
14. říj 2016

@barumat ono se taky u nive nasazene znacky ma cekat mininalne pet dni nez si streva zvyknou ne dva dny a dat jine...a hami je uplne jine nez nutrilon co se tyka slozeni....

matttes
14. říj 2016

Ono je to tezke kazdemu mimcu sedne neco jineho. Obe moje holky mely a mladsi stale ma babylove a v pohode.

3deti
14. říj 2016

@matttes my jsme taky meli babylove u dcery a bylo vse super ,ale oni ho pak prestaly vyrabet musela jsem najid neco co to vynahradilo a to byl mazec nez jsem prisla na to hami a pak uz jsme u nej zustali

barumat
14. říj 2016

@3deti Hami bylo jediné mléko, které jsem vysadila takhle brzo, prostě ji nenechám dva dny plakat vysloveně bolestí. Zbytek jsem zkoušela déle - klasický nutrilon asi šest týdnů, pro futura týden a ten speciální nutrilon jsem přes pláč dcery nechala se zaťatými zuby čtyři dny, a spíš se to horšilo než lepšilo. Vydržela jsem jednak kvůli tomu, abych právě nestřídala mléka jako na kolotoči, a jednak proto, že dcera neměla vysloveně křeče, ale prostě nešťastně plakala při jídle.

kaciatkokac
15. říj 2016

Dakujem za prispevky no sle skusim i jine mleko. I kdyz si myslim ze nsd dpis trapi hodne koliky ake i mleko dela svi. A skoro po každé pi jidle je nespokojen a to mne trapi. Nebreci nejak sle pak minimalne dve hodinu nemuze usnout.