Zkoušela jsem dát Kendamil, ale plive ho ven. Trpíme na koliky, můžete mi poradit jaké dát mlíčko, které by ji chutnalo? Zároveň, chci aby bylo co nejzdravejsi.je hodně velký jedlík, ale bohužel po prodelane viroze, kdy me prso odmítala začalo ubývat mlicka a i když se snažím odsávat, je ho hodně málo a ona se vzteka, že neteče. Jsou ji 3 měsíce.
malému jsem dávala Nutrilon, pak ale jako starší už ho nechtěl, pak měl Sunar, Hami či Bepu, vždy ty "lepší" značky (ale ne ty nejlepší, to už zase ne). Kendamil má dost jinou chuť než ostatní, tak zkus a uvidíš.
@pajas261 Mé žádne nevzala, opět se rozkojila, kolem 3 mes byva i bojkot kojení, mleko jsem nikdy neodsala , tak to nesvědší ani o tom kolik ho máte. Nicmene na UM každe dítě reaguje jinak, zkusila bych si sehnat par vzorku at zkusite. Mala když viděla, že na ni jdu s flaškou, tak si zase rychle začala brát prso
U nas byl sunar premium
U nás nejvíce seděl Nutrilon a co jsem tak zjišťovala v mém okolí, sednul nejvíce dětem.
U obou kluků jsem z porodnice odcházela s Hippem, a oboum způsobovat koliky. Tak jsem prešla na Babylove a byl totální klid...
Nejdřív nutrilon, pak byl nějaký výpadek (nebo aspoň u nás v lékárně ), tak sunar a na tom jsme doteď (syn 5mesicu)
Joo a kendamil jsme měli taky, desny zácpy, totálně zabetonovany
@jjasmina Také se mi nedaří nic odsát. Ale na stimulaci to možná není špatné 🤷🏼♀️ Zkusila bych i měnit polohy - kojit na fotbalistu, vleže nebo si položit dítko na sebe. Některé děti tak při bojkotu lépe mléko přijmou.
@pajas261 ahoj. Moje mala je predcasne narozena takze problemy se zažívanim se řešily hodne.. Prvni jsme meli Beba Sensitive.. bylo vse ok nez zacala s bolenim briska.. Změnili jsme na Hipp Combiotik HA a uz je vse ok. Mala je spokojená. Dnes ma 5 mesicu, cajik davame Fenyklovy, obcas hermankovy a zatim vse ok. Tak zkus 😉🙏
@pajas261 My dáváme kozí od Goldimu https://www.nase-mleko.cz/.
Kendamil ani Nutrilon malému nevyhovoval, zkusili jsme Baylove a ten mu chutnal a nezpůsoboval bolení. Jsou dvě varianty, já sáhla po variantě Bio, jen proto, že byl syn nedonošený. Později jsme přešli na č.3 už obyčejné
Sunar premium a že jsme zkusili asi 4 druhy mlik a až tohle nám sedlo 🙂
@pajas261 Mléko je asi individuální, naší malé vyhovoval nutrilon. Dala jsem ho jen parkrát. Pokud chcete pokračovat v kojení, dávala bych přes cévku na bradavce a pokračovala v odsávání. Také jsme měli párkrát krizi, rozhodně nemám mléka na rozdávání. Ale piju hodně kojícího čaje a caro. Teplé caro nebo nahřát prsa ve sprše před kojením, ať se mléko více spustí. Držím palce, ať se to upraví 🍀