Jaké UM dávat dceři? Začíná 5. měsíc

hana222
3. pro 2015

Prosim o radu,dcera ted začíná 5. Měsíc,jelikož nekojim,na doporučení jsem už začala dávat prikrm (mrkvicku,cuketu atd...),ale ted nevím ,jestli dávat UM číslo 1 nebo UM číslo 2. ?? Dekuji za reakce

sariky
3. pro 2015

UM 2

lussy88
3. pro 2015

Ja jsem od narozeni male nekojila a od ukonceneho 6 mesice jsme prechazeli na 2.Vyzkouseli jsme nekolik druhu umele vyzivy (Hipp,Beba,Sunar),podle me to je u vsech stejne,a melo by to byt napsano na krabici.

hana222
autor
3. pro 2015

Ano,je na všech od 6. měsíce, nám je 5 měsíců a právě jsem slyšela,že se má dvojka dávat hned jak zacnu dávat zeleninu,že je ta dvojka slabší....tak se radši radim 🙂 dekuji!

lussy88
3. pro 2015

Neni vubec zac,clovek ma strach,at neudela neco spatne.Prikrmy jsem davala od 4 mesice a potom jsem od toho 6,presla na mliko 2,nedavala jsem od ukonceneho,ale od zacatku,protoze 1 dosla a 2 jsem mela vyhodneji nakoupenou.Nevim,jestli se rika,ze by melo byt slabsi, ja si spis myslim,ze s vyvojem ditete tam je o trochu vice(nebo mene) obsahu prvku v tom obsazenych,podle potreb ditete,nevim,nikdy jsem to.nestudovala presne🙂 Pokud jste ted meli 5 mesicu,tak normalne pokracuj v 1.😉

lussy88
3. pro 2015

Pokud chces mit jistotu,tak se zeptej pediatra,nebo v lekarne,ale myslim,ze se budou taky ridit od vyrobce,danymi udaji.🙂

hana222
autor
3. pro 2015

Super,tohle jsem chtela vedet! Mockrat dekuji,jste zlata 🙂