Ahoj všem, malý přestává sedět HiPP ar, nebo aspoň mi to přijde, Blinká u něj tak jako když dám normální HiPP.. proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s ostatními um.. zda volit zase řadu ar nebo jsou nějaký jiný možností aby po tom tolik neublinkávala a zároveň ji to nedělalo neplechu se stolicí. Moc děkuji za rady a zkušenosti.
@monulinka32 měli jsme Sunar ar a super. Malý měl teda celkem silný reflux, takže i tak si občas maličko ublinknul, ale oproti normálními mlicku, kdy jsem ho musela i prevlekat, to byla pohodička. Jinak se prodává v lekarne Gastrotuss baby. Taky dobrá věc
Tak pokud je to ublinkávání, tak to je normální, mně obě děti ublinkavaly do šestého měsíce. Používala jsem Nutrilon.
@monulinka32 my jsme používali normální HIPP a asi po měsíci to malej začal špatně snášet.. dost blinkal. Tak jsem přešli na normální Nutrilon a na nej si teda nemůžeme stěžovat. Občas si ublinkne, ale jinak úplně v pohodě.
No, s doktorkou to řeším.. mala má rožštěp patra.. mysleli jsme že je to tím, pak jsem zkusila řadu AR a po něm přišlo takový to klasický ublinknutí ale zase problémy se stolicí.. a teď je to zase.. je schopná si ublinknout i jakou dobu po jídle.. přestávky při krmení děláme, klidně i dvě ale je to k prdu..zkusila jsem teď koupit právě ten Sunar AR protože je prý i proti zácpám..
@monulinka32 měli jsme tentýž problém, po přečtení xxx článku na netu. Máme kendamil. Za mě naprosto nejlepší mlicko 🙂
@monulinka32 a zkoušeli jste i dělat přestávky při krmení,aby si ukrkla a pak pila dál. A hlavně,co na to lékař? Ono je divné,když dítě blinká po AR stejně jako po obyč,aby tam nebyl problém . Malý mi Hipp taky házel,ale měl HA. Ale špatně se mu kakalo,tak jsem sáhla po Kendamilu. Jako super,chutnal,ale pořád silně blinkal. Takže třetí a poslední volba Sunar AR,jelikož Kendamil AR není. To se srovnalo. Občas mu něco ujelo,ale nebylo to skoro vše,co vypil,jako před tím. Navíc stačilo jedno balení a pak zůstal na normálním. Největší zlepšení přišlo s příkrmy.