Ahoj všem, prosím o radu-zkušenosti s těmito mlíčky. Jde už o č3 takže hipp vanilka a nebo hami?, Hlavně mě jde o to které je lepší chťově pro děti.
OK 😀
eviku my máme Hami, koupila jsem hami a hipp a jak jsem zkoušela hipp tak chutově mi přišel hnusný, říkala jsem takový hnus malému dát nemůžu a letěl do koše
Tak já to taky asi ochutnám a uvidím 🙂
U hipp se mě líbí ty probiotika je naučená na hero a moooc nám sedělo... jenže nějak jí už nezasití 😖
blééé hrubky 😖
mi mame hipp a spokojenost nejvetsi 😵
My taky máme Hipp. Nic jinýho malej nechtěl (Sunar, Hami, Bebu, Nutrilon... prostě nic). Hipp vybaštil raz dva. 🙂
A smradik: já měla opačný problém, vůbec mi nechatnalo to Hami. Takže je to fakt logický... i nám dospělým chutná každému jiné mlíčko... natož prckům. 🙂
Tak na noc dávám hami hajaja a přes den hipp ona fakt ještě tomu mlíčku dost dá a zatím jí chutná oboje 😀
Bohužel ale neměli u nás hipp plus 3 jen dvojku a ta jí jede.Trojka je vanilková tak jsem zvědavá jak jí pojede ta....
Ahoj,obnovují diskuzi😊 máte někdo špatnou zkušenost s počátečním mlékem od Hami? Moje malá řve,jak tur a kroutí se,trápí ji prdíky... Přitom Hami vyhrálo v dTestu jako nejlepší mlíko a Sunar,po kterým je vše Ok byl až někde hodně dlouho dole...
Evi, to si myslim že ti pořádně nikdo neporadí, nech rozhodnutí na Verunce co jí bude víc chutnat, každý dítko je jiný a má i jiný chutě 😉