ahoj maminky chtela bych prejit se synam z hippu na sunar,tak bych se chtela zeptat jake jsou na sunar ohlasy?
Se Sunarem mám jen ty nejlepší zkušenosti,jiná UM mi dcera moc nepila a jakmile jsme zkusily Sunar,dcera pila tolik,kolik měla a byla nejspokojenejsi.... Mě se zdál i takový vonavejsi a měl hezčí barvu než ty ostatní.... Cena víc než příznivá.... I naše doktorka mi rekla,že děti krmene třeba Nutrilonem sice hezky přibiraji,ale po čase nabiraji az moc,takže Sunar dobra volba.... Ale záleží na každém,co člověk,to názor.... Nikomu nic nevnucuji....
Dceři už je sice 5 let takže to nejsou nejčerstvější zprávy ale byla na Sunaru cca od 14. dne věku, protože kojení nešlo. Doktorka nám při každé poradně cpala Nutrilon a hanila Sunar ale já jsem si stála za svým a malá byla spokojená. Nikdy jsme neměli žádný problém, žádné velké bolesti bříška, žádné velké trávící problémy, zkrátka žádný důvod zkoušet něco jiného. Takže za mě Sunar určitě ano. Teď čekáme druhé a mám v plánu kdyžtak zase Sunar.
My jsme od pátého měsíce na sunaru complex,co jsem musela přestat kojit,malá je spokojená a tak jsem nic jiného nezkoušela....🙂
My pouzivame Sunar UM od chvile kdy jsem prestala kojit, z rady Complex jsem jen presla na radu Premium a pred spanim davame od Sunaru i kasicky a velka spokojenost 🙂
Delala jsem si při vyberu mleka detailni srovnani, vysel mi sunar jako nejlepší k pomeru cena/kvalite. Pro mimi ten nejvyšší, pak jsem presla na complex. V porovnani complex a original je lepsi kupovat complex, cenovy rozdil vpodstate zadny - original se prodava s nissii gramazi nez complex, tak to pak vychazi na celkem stejne. Samozrejme zalezi, i kde kupuješ, ja vzhledem k tomu, ze uz je maly vetsi a staci nam méně kupovat, tak uz jen v akci v kamenny obchodech, co mam pobliz..
od cca 10.m jsme začínali částečně s UM a sáhli jsme napoprvé dobře - Sunar Complex. Žádné problémy s vyprazdňováním, nadýmáním, nechutí... ale musí být bez příchutě, ty s příchutěma mi nechutnají, tak je neubudu dávat jí 😀 Teď jsem koupila na feedo.cz sunar complex trojku za 179,-, takže taky spokojenost.
Já používám sunar complex od pátého měsíce a malá ho pije stále,sunar obsahuje mléčný tuk a proto se podobá nejvíce mateřskému mléku.Má hezkou barvičku a pěkně voní,my ho máme moc rádi. 🙂
Jo a chci ho dává co nejdéle bude malé chutnat a bude ho vyžadovat,ted jí budou dva roky a stále ho má dvakrát denně....🙂
@veroon1 používáme od 11měsíců Sunar (předtím jsme kojila). Bylo to první mléko co jsme zkusily a malé chutná. Dvojku jsme používaly Sunar comlex, od trojky střídám complex a original. Akorát se mi nelíbí, že ta trojka complex je doslazovaná cukrem. Dvojka není a original také ne. Někde jsem četla, že chuťově je sunar nejlepší mléko. No mě to přijde hnusný (ale nechutná mi ani obyčejné mléko), ale malá je spokojená. Cenově patří mezi levnější. V akci se dá sehnat i krabice kolem 200 (original měli jednou v lidlu za 160, bohužel jsem to nějak nestihla)