Jaké jsou vaše zkušenosti se Sunarem AR expert comfort?

kaktus092
29. srp 2023

Zdravím, mám doma měsíc a půl starého chlapečka. V podstatě od začátku je na umělé výživě. Nejdřív jsme dávali HiPP, po tom ale měl hlad, ublinkával a bolebřich.
Zkusila jsem z kladných ohlasů Sunar AR. Ze začátku dobrý, přestal zvracet , kadil v podstatě po každém krmení, ale účinky se prý projeví tak za 10-14 dní což je teď už cca 17 dní co ho užívá .Je to cca 3 dny co začal znovu trochu zvracet a nemůže se vykadit. Tlačí jako blázen a nic. Někdy to jde samo jindy tlačí. Tlačí hodně u krmení a tím pádem pláče a vzteká se.
Máte podobnou zkušenost, mám po dobrání balení přejít na jiné mléko? Jak dlouho popřípadě ještě čekat s tím Sunarem a kdy ho radši změnit? Doktorka říkala 4 měsíce aspoň.. ale by se mi tak dlouho trápil to nechci.
Jinak dáváme babycalm , který pomáhá na prdíky.

elsy3
29. srp 2023

@kaktus092 Nám třeba Sunar AR vyhovoval nejvíc, naopak Hipp, Nutrilon katastrofa. Po Hippu zvracení a prujmy, po Nutrilonu naopak velká zácpa. Každému vyhovuje něco jiného. Mladšímu teď dávám Babylove z DM, chutná mu a trávení v pořádku. Navíc cena super. Nemůže to byt i tím babycalm? Třeba nevyhovuje. Kdyby problémy přetrvaly, zkuste změnit mléko. Ale pockala bych alespoň měsíc, každou chvíli změna není na trávení tak malého miminka dobra..