Ahoj,
Mám problém s UM mlíčkem :/ :/ mam 7 týdenní miminko a zkoušela jsem nutrilon, ten mi blinkal ve velkém, pak Bebu po tom měl strašně zelenou stolici a bolelo ho bříško, tak jsme přešli na sunar Premium bohužel zácpa jak něco, že si málem zníčil střeva :( :( tak mi poradila doktorka Nutriton přidávat do Sunaru bohužel zas blinká hromadu, tak já už nevím co mu mám dávat poradíte prosím 🙂
Naší malý vyhovoval,ale měla ho až od roku.
A kamarádka,co nemůže kojit,protože nemá mlíko,tak když ji malá ztrácela,tak doporučovala dětská přidávat nějaký zahustovadlo od Nutrilonu,ale přiznám se,že nevím,co to je..
Mělo tam být zvracela, ne ztrácela..
Na Hipp jsem slyšela vesměs pozitivní reakce, i když sama ho nepoužívám. Mám ale docela ráda jejich příktmy a přesnídávky, zdají se být dost kvalitní, takže takové bude asi i jejich UM. Osobně mám nejhorší zkušenosti s Nutrilonem - těžké průjmy až s krví, na které nepomohlo nic až kromě okamžitého vysazení a přechodu na Sunar premium. S tím konečně nemáme žádné problémy. Já osobně bych asi 2 UM různých značek nemíchala, spíš najít 1 produkt, který bude opravdu vyhovovat. Nám nesedla ani pediatry vychvalovaná Beba.
Myslím že každému miminku sedne něco jiného. Mi malý zvracel po HiPP bio combiotic, tak mi doktorka doporučila Nutrilon anti reflux, který je proti zvracení a je to v pohodě. Stolici má občas řidší, ale to prý je normální.
To zahustovadlo od nutrilonu se jmenuje nutriton. Ja musim malemu pridavat do MM a musim rict, ze to funguje. Nam pomohlo.
Dávám Hipp a proti zvracení sirup Gastrotuss a pomáhá 😉
My jsme z Nutrilonu přešli na BabyLove v DM🙂
Z nutrilonu jsme přešli na Babylove BIO a naprostá pohoda...spokojené, najedené miminko 🙂
A není to třeba spíš nějaký problém s nesnášenlivostí mléka jako takového, nebo tak něco? Syn je na UM od necelých 2 měsíců, nejdřív měl Bebu, ta mu nechutnala, tak jsme zkusili Nutrilon a ten mu sedl a zůstali jsme u něj asi do roku a půl, pak jsme přešli na Hami....obojí super....Sunar jsme zkoušeli a po tom měl též zácpu, i po kaších od Sunaru, kaše od Nutrilonu byly v pohodě....
@dominika1986 - ono se to prostě musí vyzkoušet - my jsme zase celou dobu měli Nutrilon a žádný problém, byl naprosto v pohodě...po Sunaru měl šílené zácpy, i po jejich kaších....kaše od Nutrilonu byly v pohodě.....v batolecím věku jsme přešli na Hami a taky bez problémů....ale je to už pár let, tak třeba se za tu dobu nějak kvalita změnila.....
Chce to zkouset, kazdemu sedne neco jineho 🙂. Zkuste Babylove Bio (i kdyz dcerka po nem mela zacpu...) Nebo HIPP, v DM ho prodavaji v malych pytlickach na vyzkouseni.
@krystalka ano, každému sedne něco jiného, my právě na ten Sunar přešli ze zoufalství a tzv. z nouze ctnost, protože jsem i četla, že jsou po něm spíše zácpy a my už byli zoufalí z těch průjmů, které se stále zhoršovaly. No a světe, div se, Sunar nám sedl i kaše od něj 🙂
My stejně jako horsiee přešli z Nutrilonu na Babylove z DM a má ho malá dodnes. A to už jí v únoru budou 3 😂 Ale ráno to mlíčko ještě vyžaduje, tak jí ho dáváme. Nestojí ani tolik peněz jako ostatní značky. Ale je fakt, že v tom Dtestu vyhrálo HAMI.
Z Nutrilonu měl první Bebivitu z Německa a druhý syn má BIO mlíčko z DM a oba naprostá spokojenost.
Sunar Complex, malá ho pije od narození a nikdy jsme neměli žádný problém.
rozhodně Hipp. Nám se osvědčil po 3 předchozích značkách, který na dítě byly moc těžký na žaludek. Takže Hipp zatím vede 🙂
U obou jsem dávala Nutrilon.
U nas taky Nutrilon, ono ublinknuti bych rekla ze je normalni a neni jen "prejezeny" ? Po jidle hned nepokladat a nechat odbrknozt, klidne i v prubehu krmeni prerusit a odbrknout. To u nas zabralo, nebylo to mlikem jen jak tahala silne a rychle tahala i hodne vzduchu a ten pak tlacil mlicko ven.
Drzim palce at neco klapne.
Za mne Nutrilon, od porodnice. Jako malinka ho dcerka obcas blinkala taky, ale taky trvalo, nez jsem prisla na to, kdy a kolik davat... Vse se upravilo kolem 2 - 3 mesicu, vcetne briska. Jinak jsem zkousela Hami, Babylove, Babydream, vsechny prusvih a pak uz jsem u Nutrilonu zustala.
Když jsem měla krizi s kojením (14dni) zkoušela jsem dokrmovat Babylove Bio, mala po něm měla průjmy (stolice i 2x do hodiny, čimz hubla. Přešla jsem na sunar complex a průjmy zmizely. Nicméně ji nechutnalo ani jedno UM - jen to ucítila v pusince, uz je plivale. Doporučuji koupit pro začátek jen mala balení a zkoušet, co bude dítku sedět.
@sthanina to jo ale řekla bych, že když maj nej mlíčko od 12 měsíců, tak bude kvalitní i to pro kojence..oni vyhráli třeba i v dtestu kojenecké výživy..dětské přesnidavky btw..takže asi Hami bude kvalitní všeobecně.. Jinak pro zajímavost třeba nutrilon úplně v tom testu um propadnul, což vzhledem k jeho ceně ehm😲..jo a šlo tam hlavně o obsah nežádoucích látek jako těžké kovy a karcinogeny..!my jsme teda naštěstí nedávali..dlouho jen kojo a pak Hipp a teď to Hami..
Kamaratka presla z jedneho um na Amilk Bifido a velka spokojnost. Maly mal problemy s bruskom a ked presla na Amilk tak sa to vsetko upravilo.
Co hipp bio combiotic?