Jak připravit správně UM Hipp?

28. říj 2021

Maminky jak připravujete mléko?
Převařujete kojeneckou vodu ? A jak poznáte že mléko má 37°? Na ruce to nepoznám.. 😢
A dá se nahradit kojenecká normální vodou ?

klokanka31
28. říj 2021

My kupujeme vodu aquilu,ta se převařovat nemusí. Vždycky ji jen v konvici ohřeju aby nebyla ani horká,ani studená,zaliju mlíko a hotovo.

pampeliska1313
28. říj 2021

Ohřeju v konvici vodu, pokud nemáte na konvici teploměr, tak jsem zatím po návštěvách nechala vždycky konvici dokud nezačne vařit a bude to slyšet a pak po chvilince vypnout. Voda bývá potom vlažná (což mi tak nějak odpovídalo teplotě kolem těch 37-38) - jinak jsem si pořídila teploměr na maso.:D a měřila nějakou dobu tím, než jsem poznala jak by cca měla být teplá.
Ohledně normální si nejsem jistá… nám jednou sestřička vynadala, když jsem omylem zalila um normální vodou, která byla na kafe, měli jsme pak prcka hlídat.. ale byla ohřátá na nějakých 80 stupňů, takže nebyla převařená..

zelenaesmolda
28. říj 2021

Teplotu mlika jsem nikdy nemerila,proste jsem zkusila,aby nebylo ani horke ani studene.

lenula02
28. říj 2021

Ohrivala sem v mikrovlnné troubě vodu, vyzkoušela časy kdy byla teplota ok a pak jela rutinne. Vodu sem kupovala Rájec, kojeneckou. Neprevarovala sem.

perexka
28. říj 2021

Koupila jsem si ohřívačku na UM, kde se dá nastavit 40 stupňů a využíván ji pořád.. Doporučuji!

biciklissie
28. říj 2021

Používám kojeneckou, která má na lahvi, že se nemusí přetvařovat. Některé ale mají uvedeno, že se má. Tak bych se prostě řídila "návodem". Ideální by byla ve skleněné lahvi, ty jsem kupovala u dcery, teď u syna ještě ne. Obyc kohoutkovou bych používala jen, kdybych měla zjištěno, ze je vhodná, což každá není. Já normálně ohřeju vodu na sporáku v malém hrnci, teplotu odhadem. Nasypu um do lahve, priliju vodu, promíchám a hotovo. On se to člověk časem naučí odhadnout. A trochu teplejší ci studenější nevadí, když to není moc.