AHOJDÁ,
jdu sem na Vás s otázkou, ohledně přípravy UM Beba Comfort 1...
Do dnes jsme používali Hipp 1, kdy jsem jen prevařila kojeneckou vodu, nalila požadované množství vody, a určený počet odměrek, zamichala, zchladila a hotovo dvacet. 😄
Bohužel je to asi opravdu hladové mléko, jelikož se mi dcera budila každé dvě hodiny s hladem (MALÁ MÁ 5 MĚSICŮ A 2 TÝDNY, hipp mléko od 2 měsíců a přikrmy jedeme od ukončeného 4 měsíce).
Proto jsme si na doporučení doktorky koupili Bebu.
A právě otázka, na nádobě je psáno, že se má dát půl požadované vody, na to dát určené odměrky a doplnit zbytkem vody.
Dělali jste to podle návodu, nebo rovnou nalili celé množství vody a do toho odměrky?
Ptám se spíše zkrz to, že jsem zvyklá na přípravu hipp, samozřejmě nebude problém se naučit jinou rutinu, jen se ptám jestli to vlastně není jedno.
Díky za odpověď 😁😁
@michaelarousova Uff, a já už z toho byla nemocná, udělala jsem to teď poprvé bez přečtení návodu malé před spaním a pak jsem si to až přečetla a jen jsem se začala potit, že si otrávim dítě 🤣🤣🤣
@ilolove ja vseobecne nikde nectu navody😂syn spinkal po ni spokojene celou noc tak si myslim ze jsem neudelala nic spatne😂
@michaelarousova Já doufám, že už se konečně vyspím, a Malá taky... odjakživa jsem z nedostatku spánku hubla, no teď jsem na 43 kilech a jsem jak chodící mumie, ať si jim co chci...
Tak snad aspoň ty 4 hodinky v kuse budou.
Zas jen doufám ať Malá nemá z té změny problém, no uvidíme co bude😁😁😁
@ilolove tak drzim palce ☺️
@michaelarousova děkuji 🙂🙂
Jen ráda dávej už vodu ochlazenou kor u hipp se tím ničím ty lactobacily a ono to je napsané snad u každé značky
Normálně jako ty, naleju si 210ml a nasypu odměrky a zamíchám... Ono co by na tom mělo být jiného, když se to připraví podle jejich návodu, bude to pořád stejné mléko ve stejném objemu vody 😁 možná aby se to líp rozmichavalo 🤷♀️
@ilolove delala jsem to jako ty ☺️Nikdy podle navodu