Ahoj maminky, jak jste která vybírala to pravé mlíčko pro svého drobečeka? Já zkoušela Nutrilon, na něm jsme byli dost dlouho. Malej mi ho ublinkával a přes všechny možné přísady mi ho nakonec začal odmítat. Sháněla jsem po lékárnách jestli je možné koupit vzorky mléka, ale bohužel. Tak jsem zvolila Sunar, ale ani ten malému nechutnal a dostat do něj mlíčko alespon dvakrát za den byl boj. Až nám Nestlé poslalo na zkoušku Bebu Optipro Comfort. Malej ji papá úplně bez problémů. Neublinkává, zasytí ho dobře a podle složení cojsem četla mu dá vše co potřebujete. Jsem moc spokojená a co je nejdůležitější, že je spokojenej náš drobeček.
Upřímně, já to moc neřešila. Byli jsme dost dlouho v porodnici a tam ta mléka střídali jak na běžícím pásu - jeden den Hipp, za pár dní Sunar, pak Nutrilon... Takže my když jsme přijeli domů, měli jsme nachystanou jednu krabici Nutrilonu (kupovala tchýně, takže jí pochopitelně lékárnice vnutila to nejdražší, co měli) no a pak jsme najeli na Sunar. Čistě tedy z ekonomických a logistických důvodů, protože mám dobrý zdroj. Ale prtě je díky bohu všežravec, kterému nevadila ani jedna značka, ani jejich střídání.
@luj89 páni, to o tom zákonu slyším prvně. 😲 No ale nedivila bych se - proč bychom v tom našem kocourkově neměli i takový zákon. Jedna blbost navíc, to se už ztratí...
Dcera nakonec skončila taky na UM a na radu dětské doktorky jsme začali dávat Nutrilon, že prý je nejlepší, jenže po něm taky často blinkala, tak jsme přešli na Bebu a s tou jsme obě spokojené. Je sice dražší než ten Nutrilon, ale spokojenost je důležitější. A aspon vím, že to blinkání bylo z toho mléka.
Dcera měla Nutrilon a Hipp a obojí hrůza. Nakonec vyhrála Beba Pro Comfort...
Holky moje Verunka už šla z porodnice na Bebě (nyní na Beba Optipro Comfort) a naprostá spokojenost..Nemá bolení bříška,spí vnoci.Jsou jí 2 měsíce.Pravdou je,že přidávám denně 5 kapek probiotik(BioGaia).Nemusíme Espumisan a nic takového.Takže za mě Beba Super.
My jsme z porodnice odcházeli s Bebou, ale ta mu moc nechutnala, tak jsme potom zkusili klasický Nutrilon a už jsme u něj zůstali....cca v roce a půl jsme přešli na Hami, bylo levnější a sedlo mu stejně dobře, je to tuším i stejný výrobce.... Jednu dobu jsme zkoušeli i Sunar, chuťově sice dobrý, ale měl po něm pořád zácpu, tak jsme se pak vrátili zpátky k Nutrilonu....prostě každé dítě je jiné a musí se to vyzkoušet, každému sedne a chutná něco jiného.....
@bobicek323 každému miminku chutná něco jiného. Starší byla na Sunaru, mladší dceři nechutnal, zkoušeli jsme Nutrilon, Hipp, z DMka ... a nakonec skončila na Bebě. Svoji ranní a večerní dávku UM vyžadovala do skoro 5 let 😝
dětská Dr. mi říkala, že se miminku nemají ty mléka měnit - dělá to neplechu v jeho bříšku. Pokud vyhovuje, neměnila bych.
My jsme jako první zkusili Nitrilon ale ten nás uplně zabetonoval, tak jsme zkusili Hipp Bio Combiotik ale po tom se malá taky pořádně nevykakala tak jsme zkusili Babylove1 Bio a jsme spokojení všichni . maličká pěkně a pravidelně kaká,v noci spinká pořád stejně hezky a i cena je příznivá🙂
@bobicek323 ahoj, zajdi do DM, tam maji mala baleni od par znacek. Jinak my jsme davali Nutrilon Profutura - katastrofa, hrozne blinkal a navic to bylo z dcerky dost citit, tak jsme se vratili k ,,horsimu,, nutrilonu Pronutra. Po nem blinka tak standardne jako po mm 🙂. Z DM jsme prave zkouseli male baleni Sunaru, to bylo snad nejhorsi ze vseho, letelo to z dcerky cele ven... A Hipp, ktery se mi docela zamlouval, tak ho zkusim priste koupit. Jinak mi teda prijde lito penez i UM, kdyz clovek zkusi dve tri davky a zjisti, ze to prckovi nevyhovuje... na to by prave byly dobry ty vzorky, ale ze zakona je omezena propagace pocatecnich UM (vcetne slevovych akci)...