Ahojky, syn má již příkrmy, ale dávám mu i mléko mezitím. Je na UM Nutrilon Allergy Care 2.
Má ABKM. Chystáme se na trhy.. a v době kdy tam půjdem mu dávám odpo. Svačinku, ale ta by venku byla hodně studená a bylo to takový na prd mu tam dávat v kočárku lžičkou přesnídávku. Tak mě napadlo, že mu udělám UM. Vydrželo by třeba 3h připravené z domova ? Mám ohřívač přenosný.
Díky.
@miryp dobře, připravím si jen počet odměrek ať s tím pak mezi stánkama nesoupeřím 😀
Řešila jsem to stejně ;)
Presnidavku studenou neresim, jogurt z lednice take neohrivam. Tolik bych to nehrotila
Každopádně udelane mlicko podavam max hodinu, dyl ne
Kamarádky nosily v termosce teplou vodu a v láhvi nasypané mléko, pak přilily tu teplou vodou, promíchaly a dali pít. Mléko by mělo být připravené čerstvé.
@zuzkasim Přesně tak jsem to dělala běžně i doma a spokojenost.
Svacinku sem mela bezne strcenou ve fusaku a nebyla studena. Jinak vem termosku a az budes potrebovat mliko tak jen prisypes a das to decku.
@zuzkasim přesně, tak jsem to dělala i v noci doma, než by se ohřála voda, tak by se dcera vzbudila. Takhle jsem to měla předpřipravené, jen jsem smíchala, zaštěrchala a do pár sekund malá pila.
UM má trvanlivost max 2 hod a už po hodině, aspoň to naše vždy chutnalo jinak a tak jsem dělala čerstvé
Termosku jsem nikdy nepoužila. Mám přenosný ohřívač na libovolnou teplotu na cesty + jeden elektrický ohřívač doma a bez něj si nedokážu představit fungovat. Neustále mám po ruce vodu dané teploty. Jen mi šlo o tu přípravu, jestli připravit až na místě nebo předem. Ale to už vím. Díky
Do ohřívače dej pouze vodu a těsně před podáním přidej UM, hotové UM je k okamžité spotřebě, po třech hodinách to bude na vylití.