Maminy ktere krmite um mam dotaz jak dlouho ..cas ..vam trva nez vam mimco vipije davku?nase mala ma ted mesic a je naka rozhozena krmim ji um vypije tak pulku nebo skoro cele a pak mi u toho usne nebo nechce a sotva co ji odlozim tak za 5 min vejra rve a chce zas...takle to trva i hodku az dve..tze malo spi skoro vubec rve a ja uz sem ko..mate naky figl na nejrychlejsi metodu krmeni aby pak mimco vytuhlo?
@magda172015 u nás problém nebyl, ze začátku vypila dávku mlíka do cca 15 min asi se 2-3pauza, ale ty jsme jí dávali my... asi od 3měsíce vyžukjne 200 ani ne za 5 min
ale záleží to asi i na velikosti a zralosti dítěte, malý a předtermínový dítě se rychleji unavý než přenášenej obr
A u nás teda vyšlo krmení nejčasteji i ze začátku po menším spánku, takže byla odpočatá
u nás dávku 120ml vypije asi za 5 - 8 min. - máme měsíc, mne zase pro změnu někdy děsí ta rychlost a tuto dávku vypije při každém krmení. Ale nezvyšuji zatím, máme problém s ublinkáváním - prý je to ale normal...
Ahoj, ja davam nutrilon pronutra 1. Mam mimco 6 týdnů. Mlíčko davame cca 100 od 4 t. Ted už zvyšujeme na 120 ml. Takže v měsíci vypila cca 100ml a pak na 2 hod jsme meli pauzu. Pila moc rychle, tak jsem ji to brala, protoze hned po tom blinkala. Cca za 4 dny se to spravilo a mala sama pila pomaleji a hlavne s prestavkama tak do 15 minut, predti asi jako ty. U pití me usina pořad, ale neresim to. Pan doktor rekl, ze radeji vic mlika a po delsich pauzach, at se to muze hezky stravit. Preji hodne štěstí. Ps. Mame avent 1, ale je mendela savicka za 400 kc. Tak to jde hodne pomalu.
@magda172015 moje mala mesic a dva tydny mi to dela uz tyden taky. Plus pres den nechce spat a kdyz nahodou ano talnpouze v kresilku nebo rukach. Jsem tez uplne ko 😀
u měsíčního je to normální, lehko se unaví, když musí sát, koordinovat to s dýcháním..to se brzy poddá, uvidíš že ve 2-3měs vyzunkne flašku za 5min