Jak často vám pijí 3měsíční miminka?

rendolf3
11. lis 2016

Ahoj, chci se zeptat jak často vám pily miminka? Máme syna ( ted mu byly 3 měsíce) a je na UM Sunaru. Jiný mlíčko nám sice vypil( s tím problém nemá ), ale hned ho celý vyzvracel. Je normální, že mi pije často? Na Sunaru píšou 5x denně 150ml ve finále nějakých 165ml. Což určitě dodržovat nechci... pokud má hlad tak mu prostě dám. Malej mi pije od 8 rána po 2 hodinách a někdy i po 1,5 hodině. A ve 21:00 po mlíčku usne na 5 hodin a potom se probouzí po 3 hodinách. Občas spinká 2x5 hodin v noci, ale to jen zřídka. Takže min.10x pije někdy víc, když si řekne po té hodině a půl. Nevadí to? Pije jak kdybych mu nedala najíst. Jen někdy nechá asi 10-20ml, ale většinou to vše vypije. Máte to tak taky někdo? Dokonce jsem slyšela, že pokud má zelenou stolici, tak je prý hladová. S příkrmem chci začít nejdřívě od ukončeného 4. měsíce možná 5. měsíce podle toho jak on sám bude chtít mlíčko. Jinak na UM je skoro od narození... Neměla jsem dostatek mlíčka ( po odsátí bohužel max. 30ml) a rozkojit mi nešlo. Takhle mi pije už měsíc s tím, že tedka už dáváme 3tí den těch 180ml vody což je nákejch 195ml asi. Děkuju za odpovědi

vikyt
12. lis 2016

Taky bych dite nenechala trapit hlady, ale u UM je blbe, ze se dele travi. Takze se doporucuje rozestup min. 2 hodin, aby se mlicko v brise stihlo stravit a nenedalo neplechu pak smichanim s novym mlikem.
Zkusila bych v mezicase dat jen prevarenou vodu nebo caj. Treba ma spurt a tim ho trosku osidite.
Ale pokud ho ani pri castem piti brisko neboli a je spokojenejsi, tak se vykaslete na tabulky a doporuceni, asi mate hladovce🙂

rendolf3
autor
12. lis 2016

Bříško nás nebolí používáme odvar z kmínu při přípravě sunaru, takže problémy jako prdíky apod. nemáme vůbec od 1. týdne. Nad čajíkem jsem taky přemýšlela, tak jsme koupily heřmánek od 1. týdne. A moc mu to nechutná musela jsem mu to dát před jídlem, aby vypil aspon 20ml. Nějak ho musim donutit, protože mi přijde, že mu chybí tekutiny. Když přebaluju jsou hodně cítit čůránky jako když člověk pije málo.