Hipp nebo Sunar. Co myslíte?

13. čer 2024

Ahoj, prosím kdo má zkušenosti s těmito mléky?
Na Hipp i Sunar jsem slyšela jen chválu..
My měli Kendamil, Bebu a i kozí mléko..
Nic nesedlo, buďto měl zácpy nebo křeče a velké koliky…
Máte prosím zkušenosti? Aby dítko pěkně zasytil a zároveň nezpůsoboval bolesti bříška?

Mamka furt říká, kup sunar.. všichni mají sunar, ale zase na Hippu se mi líbí, že se dá podávat podle potřeb miminka bez ohlednu na tabulky..

lujhu
13. čer 2024

Dávala jsem synovi od narození Hipp a bez problémů ani jednou nebylo že by plakal ohledně zácpy nebo bolesti bříška, Za mě velká spokojenost ,

linducha90
13. čer 2024

Vyzkoušela jsem s dcerou hodně um, ale jen po Hippu byla bez bolení bříška a ublinkavani, takže za mě určitě Hipp

junomcgaff
13. čer 2024

My dávali už z porodnice Hipp HA a super, nikdy žádný problém

fouskovi
13. čer 2024

Oba synové vyrostli na Hippu

marketa1218
13. čer 2024

Dcera měla taky Hipp a všechno v pohodě 🙂 Ještě si dá občas jako zákusek i dneska a to jsou jí 4😄

rosalindamelinda
13. čer 2024

Nutrilon nebo Kendamil 👍

jaja01k
13. čer 2024

Chce to zkusit, každému miminku vyhovuje jiné. Moje mělo po sunaru průjem, hipp bez problémů.

gdpr
13. čer 2024

Dávala som Hipp sunar malemu vôbec nesadol, povedala by som ze bol úplne najhorší zo všetkých, ktore sme vyskúšali ale každé dieťa je ine 🤷🏻‍♀️

eloise02
13. čer 2024

Syn byl na Hippu od narození, taky bez problémů.

autor
13. čer 2024

Děkuji, tak zkusíme Hipp a uvidíme. Snad nebude hladový.. teď máme problém vydržet 2 hodiny.

kubesovaadelka
13. čer 2024

Po Hippu bylo dítě hladové, Nutrilon bez problému, Sunar taky zadny problém (máme se sestrou stejně staré děti a když mi došel Nutrilon, klepala jsem vedle na sestru a dala mi dávku, než se chlap vrátil s Nutrilonem). Sunar je jen chuťově sladší oproti Nutrilonu

orangutan123
13. čer 2024

První syn jedině sunar...po jiných buď problémy a nebo hladový. Druhý má Bebu AR kvůli refluxu

autor
14. čer 2024

Sunar je prý z plnotučného mléka a obsahuje jako jedna z malá značek i smetanu, proto tomu přisuzuji, že by mohl zasytit.. ale zase aby nezacpával. Nutrilon máme teď , malý je stále hladový a nemá pravidelnou stolici. Tak už nevím, zase se mi nechce na něm experimentovat.

autor
14. čer 2024

@orangutan123 reflux máme taky, ale na gastru nám mléka AR nedoporučili, protože malý dost často trpěl na zácpu.. a spíše tichý reflux, ublinkne si i hodinu po krmení a tlačí ho to, ale spíše hodně polyká co se vrací

alianan
14. čer 2024

První dvě děti měly Nutrilon, další dvě děti Sunar.
Vždy jsem dávala UM dle potřeb dítěte bez ohledu na tabulky.
Zrovna Sunar má dle mého tabulky podivné. Mám droboučké holčičky a kdybych je krmila dle tabulek, byly by hladové.

miryp
14. čer 2024

Už jsi to řešila s tím alergologem (předpokládám, že právě s tebou jsem řešila již x-krát stav tvého syna pár týdnů starého, co má projevy ABKM)? Jsem přesvědčená, že problém tvého syna nevyřeší ani HiPP ani Sunar. Chce to Neocate, popř. Alfamino. Vyřešíš tím jak reflux, tak potřebu se krmit v krátkých intervalech, což může být příznak toho, že se mimčo snaží přepít refluxové ataky, popř. bolesti bříška. Co to sípání a chrčení, už jste to řešili?

zezule007
18. čer 2024

Jak bez ohledu na tabulky?ja se teda neridim tabulkami ale potrebou ditete.davala jsem nutrilon,ted davam Hipp a vse v poradku.ale basti uz i prikrmy (9 m)

autor
22. čer 2024

@miryp Ano řešila. Byla jsem na gastru, tam zjistili , že má malý reflux, takže nic co bych nečekala a DR doporučila tedy nasadit NAC a vyzkoušet co to bude dělat. Po NACu tedy neměl zácpu, byl i trošku klidnější, ale měl stolici jen co 3 dny, zelenou a páchnoucí. Kroutil se u toho jako paragraf. Furt jako kdyby tlačil. Rozhodla jsem se tedy dát na vlastní intuici a vyzkoušet ještě nějaké mléko… pátrala jsem v paměti, že po narození na Bebě měl krásné žluté hovínko pouze 1x a pak zácpa.. Kendamil zelená stolice , bez zácpy, ale za to strašné křeče a tím pádem neustálý řev.. už mi to nepřišlo normální a opravdu jsem si myslela, že je to ABKM ( napovídalo tomu i občasné sípání a hleny ve stolici) - přišlo se ale na to, že malý trpí na zadní rýmu, kterou máme bohužel v rodině a proto ty hleny a občasné sípnutí. Nasadila jsem tedy po dohodě s DR - HiPP BC a ejhle… neměla jsem šťastnější den. Miminko od narození také a strašně jsem si vyčítala, že jsem ho nevyzkoušela dřív!!! Hned druhý den po podání HiPPu měl krásné “míchané vajíčka” a od té doby kadí každý den. Bříško už ho tolik netrápí a je o 100% klidnější… jiné miminko.. Nyní po každém krmení má cca 1 hodinku bdělé okno a hrajeme si, smějeme se.. poté spinká, většinou když poplakává po jídle, je to tím, že chce spát. A samozřejmě občas i bříško, masírování, kapičky na prdíky, nahřívání a probiotika nevzdáváme.. ale jsem moc ráda, že mu konečně něco sedlo a že má místo MM docela i kvalitní přísun mléka..