Ahojky, máte někdo zkušenosti s dětským projímadlem Easylax? Naše doktorka nám ho doporučila, protože syn není schopný se vykakat sám bez pomoci rourky. Je mu 3 a půl měsíce a je plně na UM. Ráno jsem mu ho dala a do 10 minut byl vykakaný, kdy se vám vaše děti rozkakaly sami?? Už z toho začínám být dost nervní .
@dominika07 ahoj, děkuji za radu zrovna teď chodím s malým na rehabilitace, protože měl při porodu naštíplou klíční kost, takže se tam rovnou zeptám jestli by mu to nezatejpovali a uvidím co mi na to řeknou.
S easylaxem mame dobrou zkusenost. Nebala bych se toho. Mala okolo cca 4 mesicu mela prdiky a taky problem s kakanim. Parkrat jsme to takhle museli resit a pak se to srovnalo. Hodne pomohla masaz briska a rozpohybovat to 🙂
Easylax je dobre, rychle podráždí střevo a vyvolá defekaci. Ale nepoužívala bych ho dlouhodobě, je tam glycerin, ať si na to mimčo nezvykne. Chce to hodně se hýbat a hodně pít, ať může peristaltika normálně pracovat.
Jednou jsme použili a super. Nám pomohly rehabilitace, špatně pasl koniky, protože měl oslabené břišní svaly. Zkus se zeptat...
My jsme easylax jednu chvíli dost používali, syn na bříško hodně trpěl tak do pěti měsíců, ale úplně ok to taky není, s kakáním má občas problémy do teď, je mu 10 měsíců a asi před týdnem jsme po dlouhé době easylax znovu použili a do minuty byl klid. Je fajn, že hned uleví, u nás masáže bříška, teplá plenka, cvičení s bříškem atd. vůbec nepomáhaly. Jakž takž pomáhala rourka, ale ten easylax nám pomohl nejvíc.
Easylax je super. Je to fakt extra setrne. Za me doporucuju moc.
Ahoj, moje malá má dva měsíce. Cca ve dvou týdnech ji začaly trápit prdíky a přestala kakat sama. Pouze s rourkou. Kamarádka mi doporučila, že nejlepší na prdíky je nechat mimču zatejpovat bříško. Zkusili jsme to a od prvního dne, co tejpy měla, začala kakat sama. Je taky na UM.