Dvouměsíční holčička. Sunar + papka, krupička, pudink?

donutka07
10. dub 2016

Dobrý den mám doma dvou měsíční holčičku, od narození do 1.týdne plně kojena pak i s UM a od 5 týdne bez MM. V jejím věku jsem odmítala sunar, a moje maminka mě přikrmovala papkou, krupičkou i pudinkem. V dnešní době je všechno zohledňováno tabulkami a všelijakými normami. Narodila jsem se ve stejné váhové kategorii jako moje dcera tz. 2,5 kila. Dneska má moje dcera 4 kila a je to jen Sunarem a naše lékařka nám značně dává najevo že má jíst větší množství a méně, jen své maličké bohužel nevyliju všechno do krku jen protože paní doktorka řekla.. A nebo jí řeknu teď ti nedám a vydřž ještě 2 hodiny..Teď mi vypije sotva 100ml a za 2 - 2,5 hodiny se hlásí znova. A já se ptám kdo z vás co dává miminkům které odmítají UM a nemají možnost kojit. Nemáte také pocit že je všechno teď dané státem aby z lidí jen tahaly peníze? Vše se podřizuje EU, a farmaceutickému průmyslu. Jde o blaho a zdraví dětí nebo jen o bussinesss?

andelka
10. dub 2016

Já podřizuju dítěti. Kojené mi taky jedlo méně a častěji, tabulky ho absolutně nezajímaly. 2 měsíčnímu,ani 4 bych nic takového nedávala, i kdyby takhle krmil před 30 lety kdo chce.

donutka07
autor
10. dub 2016

@andelka Děkuji za názor. Ale jde mi o otázku co dávat dvou měsíční holčičce když mi odmítá UM?

andelka
10. dub 2016

@donutka07 a jak odmítá? Píšeš že pije 100 co 2-2,5 h. Nebo jak tedy? Kolik vypije za den,jak spí,jak přibírá,jak je spokojená?

andelka
10. dub 2016

1,5 kg za dva měsíce je úplně v pohodě. Takže vlastně nechápu otázku.

lv
10. dub 2016

když vypije co 2h 100ml, tak je to dobře, to neodmítá, ne? doktorce vadí, že nepije víc v delších intervalech? tak jí to neříkej. Odkývej a řid se svým dítětem. Krupičky a rýžový odvary, ano, dávalo se to, ale nějak nevím proč, když to není nutné a je spoustu informací o tom, proč ne.